{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoor ik nou mezelf ?!?!

Afbeelding blog 'Hoor ik nou mezelf ?!?!'
Mijn dochter van twee zegt echt alles na en dat is natuurlijk wel eens lachwekkend. Maar de laatste tijd hoor ik steeds meer mijzelf en mijn vriend terug in wat zij zegt. Zo gingen we vorige week tanden poetsen, maar zij was nog druk aan het spelen. Dus ik roep: Sam kom je je tanden poetsen. Krijg ik als antwoord terug: kom eraan Mama! Zo ook vanmiddag toen ik thuis kwam van het werken werd ik liefdevol begroet door mijn dochter: Hallo Mama Schatje! En als ze iets bijna op heeft zegt ze: op, oh nee zit nog een beetje in. Zo ook als we onze kat straf geven weet zij het ook vaak te vertellen tegen hem. En zelfs als onze kat lief is en in haar stoel zit hoor je haar tegen hem zeggen: Puma stout, mag niet in de stoel van Sam zitten. En roept daarna: Mama, Puma nat spuiten! Vandaag heeft ze zelf ook al 3 keer aangegeven Mama/Papa, poepen op het potje en wat denk je: 3x gelukt! Echt super trots en dan zegt ze zelf goed zo Sam. Sam super trots. Hahah echt zoo leuk als je, jezelf hoort maar soms ook wel confronterend. Hebben jullie ook van die leuke uitspraken waarin jullie, je zelf horen?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je