{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hond schoonouders bijt mijn kind

Mijn kind is voor de 3e keer gebeten Door de hond van mijn schoonouders

Afbeelding blog 'Hond schoonouders bijt mijn kind' Achtergrond blur afbeelding

Hallo moeders

Ik moet even mijn verhaal kwijt!

Mijn kind is voor de 3e keer gebeten Door de hond van mijn schoonouders en ze denken er heel luchtig over vind ik.

De ene zegt dat mijn dichter van bijna 2 het nu wel een keer moet weten dat ze niet bij die hond in de buurt moet komen en de ander zegt dat we er nog meer om moeten denken. Mijn vriend en ik vinden eigenlijks dat ze wat aan die hond moeten doen omdat het niet normaal is dat een hond begint te bijten uit het niks. Gelukkig heeft hij niet doorgebeten maar ze heeft er wel blauwe plekken en schrammen van en zegt steeds dat het haar zeer doet.

Hoe zouden jullie hiermee omgaan?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je