Snap
  • Kind
  • Gezond

Hond schoonouders bijt mijn kind

Mijn kind is voor de 3e keer gebeten Door de hond van mijn schoonouders

Hallo moeders

Ik moet even mijn verhaal kwijt!

Mijn kind is voor de 3e keer gebeten Door de hond van mijn schoonouders en ze denken er heel luchtig over vind ik.

De ene zegt dat mijn dichter van bijna 2 het nu wel een keer moet weten dat ze niet bij die hond in de buurt moet komen en de ander zegt dat we er nog meer om moeten denken. Mijn vriend en ik vinden eigenlijks dat ze wat aan die hond moeten doen omdat het niet normaal is dat een hond begint te bijten uit het niks. Gelukkig heeft hij niet doorgebeten maar ze heeft er wel blauwe plekken en schrammen van en zegt steeds dat het haar zeer doet.

Hoe zouden jullie hiermee omgaan?

2 jaar geleden

Ik maakte me zonet heel kwaad tijdens het opbergen van de was😂 sta ik een hond 20 km verderop te vervloeken en vraag ik me af of ik de enige ben die hiermee worstelt? Zal ik zo een forum zoeken en kijken of dit vaker voorkomt? Hier ben ik al! Dus ik begrijp jouw frustratie heel goed, hier ook een hele nare grote hond bij de schoonouders. Altijd hard blaffen als we binnenkomen, de hond wordt nooit echt op z’n plek gezet en vooral niet door schoonvader. Grommen / tanden bloot als de kinderen in de buurt komen, het wordt altijd weggewimpeld...de hond is gewoon onbetrouwbaar. De hond is dominant en bij dominant gedrag wordt ze beloont als lief of schattig. De honden taal wordt helaas niet gesproken het huis van schoonouders. Thuis hebben wij een grote brave hond die haar plek kent. Vorige maand vroegen we hulp (doen we al nooit) ivm scholen dicht en gastouder in quarantaine.. of ze een dag wouden helpen met het opvangen van de kinderen. Dat kon niet want schoonmoeder had een dag vrij en als ze bij ons zou komen dan zou de hond alleen thuis zijn. “Fuck die kuthond” denk ik dan 😳 Heb ook geen zin meer om erheen te gaan, de hond gaat voor daar🤨

8 jaar geleden

Als het vanuit het niet gebeurd, vind ik het logisch dat ze de hond terecht wijzen. Echter leren wij onze kinderen hier opgroeien met onze hond. En als hun de hond aan zijn oor trekken, geven we ook direct aan dat dit niet mag. Onze dochter van 3,5 heeft na een paar keer terecht wijzen ook amper iets bij haar gedaan. Dus je mag het niet verwachten van een 2 jarige, maar ook daar moet je terechtwijzen lijkt me.

8 jaar geleden

Serieus?? Ik zou eisen dat die hond uit de buurt van mijn kind zou blijven en als dat niet mogelijk was zou ik niet meer komen. Je kunt moeilijk van zo'n jong kind dit soort dingen eisen. Ik zou het ook gewoon tegen hun zegen of die hond in een andere kamer of wij gaan weg/komen niet meer. Straks gaat het echt mis en dan moet en de hond afgemaakt worden en kun je met je kind naar de huisarts of ehbo.

8 jaar geleden

Ik zei gisteren ook meteen al die hond eruit of zij komt er niet meer. Ik vind het heel lastig omdat het wel de ouders van mijn vriend zijn dus ja dan ga je niet zomaar zeggen ik kom hier niet meer. De eerste keer waren we een weekend weg in Duitsland en mijn schoonvader maakte ervan dat de honden gestrest waren van de lange autorit. Dan denk ik laat die beesten dan ook thuis maar ja.