{{ message.message }}
{{ button.text }}

Homeopaten zijn kwakzalvers

Mijn meisje heeft waarschijnlijk een aantal allergieën en de huisarts kan er (nog) niets mee... En nu?!

Afbeelding blog 'Homeopaten zijn kwakzalvers' Achtergrond blur afbeelding

Het is een tijd geleden dat ik voor het laatst geblogd heb. Eigenlijk een goed teken. Want dat betekend dat het goed gaat met mijn dochter. En dat is ook zo!

Ze heeft geen last meer van haar oren en ze is een lekker vrolijk ding. Kletst de oren van mijn kop en leert elke dag veel. 

Helaas heeft ze ook een noten allergie. Ze heeft al 3 keer een vrij heftige reactie gehad. En de huisarts adviseert me om haar 'voorlopig' geen noten te geven. Omdat ik vermoedt dat ze ook allergisch is voor koemelk (was ik vroeger ook) wil ik binnenkort een homeopaat bezoeken. Om eens te zien of mijn vermoedens bevestigd kunnen worden en hoe we het er beste mee om kunnen gaan. 

Mijn partner vind het onzin. Want homeopaten zijn kwakzalvers en onnodig daar langs te gaan. 'Ze heeft een paar droge plekjes. Daar gaat ze heus niet dood aan' Terwijl haar benen en polsen helemaal onder eczeem zitten. 

Maar goed. Ik ben vroeger echt super geholpen door een homeopaat. En heeft mijn leven destijds een stuk makkelijker gemaakt na jaren kwakkelen en dat wil ik mijn dochter niet aandoen. 

Volgende week maar eens een afspraak maken denk ik... Wat zou jij doen?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je