{{ message.message }}
{{ button.text }}

Home made muffins

Afbeelding blog 'Home made muffins'

Koken, bakken en experimenteren met gezonde recepten zijn mijn werk, hobby en passie. Ik adem het in en uit en ons gezin bestaat dan ook nog uit 4 verschillende personen die ook allemaal een ander en uniek voedingspatroon hebben mede door voedselgevoeligheden.
Soms best een flinke uitdaging wanneer we niet op tijd boodschappen hebben gedaan of iets vergeten zijn. Neemt niet weg dat ik er iedere dag een klein feestje van probeer te maken.
Dochterlief van bijna 3,5 jaar jong begint dan ook langzaam haar grenzen te verleggen en wil graag helpen. Zo hadden we een ochtend waarin we allebei toe waren aan een heerlijke gezonde snack voor een leuke kopjes-thee-middag-met-iets-lekkers. Zo gezegd zo gedaan, het havermeel, carobepoeder en de geprakte banaan klaar voor gebruik en bakken maar!
Na wat beslagspetters en geklieder her en der, mag het eindresultaat er zijn: heerlijke verse muffins voor een gezellige middag met dochterlief!
Trots en voldaan van de muffins vraagt ze snel of we het morgen weer kunnen doen. Ik leg haar uit dat we snel weer een nieuw receptje maken met noten en pitjes. Dat vindt ze nu wel heel interessant. Dus beste lezer, as we speak staat ons nieuwe kookavontuur ingepland en zullen we heerlijke gezonde chiazaad-bonbons gaan maken!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Voeding, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je