{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hof van Saksen: 'kinder' boerderijen en New Born boerderijen

Hof van Saksen heeft 42 nieuwe 'kinder' boerderijen en New Born boerderijen. Stuk voor stuk een met mooi, leuk en stijlvol interieur!

Afbeelding blog 'Hof van Saksen: 'kinder' boerderijen en New Born boerderijen'

Van alle gemakken voorzien

Hof van Saksen leent zich uitstekend voor jonge gezinnen. Zo beschikt het design zwembad over een apart peuterbad. Zijn er aparte speelfaciliteiten voor de allerkleinsten in het meer dan 1.000 m2 grote indoorspeelparadijs Harrewar. En kunnen de kinderen zich helemaal uitleven met papier, karton, lijm en verf in de Knutsel Academie of lekker swingen en bewegen bij het peuterdansen of de peutergym.

Aan de ouders is natuurlijk ook gedacht met ontspannende massages en behandelingen in de Spa & Wellness. De restaurants beschikken allemaal over een speciale kinderkaart en als u even geen zin heeft om weg te gaan dan bestelt u heel eenvoudig een overheerlijke pizza of verse pasta bij de Gusto bezorgservice.

vernieuwde ‘Kinder’ boerderijen

Vanaf 5 september 2014 zijn alle ‘Kinder’ boerderijen op het resort voorzien van een vernieuwd interieur en allerlei nieuwe speelelementen. De vrolijke ‘Kinder’ boerderijen liggen aan speciale ‘kinderhofjes’, grasvelden met extra speelvoorzieningen. Zo kunt u heerlijk ontspannen op uw terras, terwijl u de kinderen ziet spelen. De ‘Kinder’ boerderijen zijn er voor 4, 6 en 8 personen.

Newborn Boerderij

Een prachtig gestylde boerderij, speciaal voor ouders met een pasgeboren baby. Het is een bijzondere 4-persoonsboerderij vol nieuwste trends op het gebied van babymeubelen en accessoires. Bij de inrichting is ingespeeld op het gemak voor ouders die voor het eerst in een nieuwe gezinssamenstelling op vakantie gaan. Het is een kindvriendelijke boerderij waarbij de nadruk ligt op sfeer, gemak en ontspanning voor zowel kinderen als ouders.

Bekijk hier impressiefilmpjes

Wat vind jij van deze boerderijen?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je