{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoeveel wagens/buggy's heb jij voor je kindje?

Hoeveel wagens/buggy's heb jij voor je kindje? Één wagen dacht ik altijd. Met één kind leek mij dat zo logisch.

Afbeelding blog 'Hoeveel wagens/buggy's heb jij voor je kindje?' Achtergrond blur afbeelding
Één buggy/kinderwagen dacht ik altijd. Met één kind leek mij dat zo logisch. Nadat Hayley uit de eerste wagen was gegroeid, de reiswieg en dergelijke, kocht ik een Mutsy Spider. Een stoere wagen waar dochterlief inmiddels behoorlijk aan gehecht is. Ik gebruik hem ontzettend vaak, maar na zoveel ervaring met de wagen, vind ik hem niet meer zo handig. De Mutsy is moeilijk in te klappen, lastig te tillen en ook nog best zwaar. Het is dan ook een wagen die ik niet voor een tweede keer zou kiezen. Maar het is de wagen die ik heb, dus doen we het er maar mee.

Hoeveel buggy's?

Maar een groep vriendinnen van mij, waar ik regelmatig mee op stap ga met kids, hebben allemaal twee verschillende wagens. Het viel mij gisteren op tijdens een uitje. Iedereen had een andere wagen mee dan de vorige keer. "Hebben jullie er allemaal 2 dan?" vroeg ik verbaasd. Iedereen knikte. Ik keek teleurgesteld naar mijn falende wagentje waar Hayley inmiddels al 2 jaar in zit. Die meiden hebben allemaal een 'gewone' wagen en een makkelijk inklapbare buggy. Misschien toch wel handig zo'n buggy! Daar moet ik maar eens goed over na gaan denken.

Vraag aan jullie:

Hebben jullie ook allemaal twee wagens? En welke buggy is aan te raden?

Noot van de redactie:

Mocht je inspiratie op willen doen: op Buggy.nl vind je een groot aanbod van buggy's!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je