{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoeveel uur slaapt jou kind op een dag?

Mijn dochter is nu 21 maanden, en ze slaapt erg veel op een dag.

Afbeelding blog 'Hoeveel uur slaapt jou kind op een dag?'

Mijn dochtertje is nu 20 maanden en ze slaapt erg veel op een dag. Ik was ook zo toen ik klein was en nu kan ik ook nog uren achter elkaar slapen. Ze slaapt meestal van 21.00 tot 09.00 uur, dan rond 11.30 gaat ze een dutje doen tot een uur of 3 en dan om 5 uur tot 7 uur ligt ze er weer in. Wat we ook doen ze valt gewoon in slaap, wanneer we aan het spelen zijn om haar even wakker te houden dan valt ze om en slaapt ze. Hoe is dat bij jullie kinderen? Sliepen die ook zo veel of juist helemaal niet? Wanneer de mijne wakker is is ze ook goed actief, naar de speeltuin en hier op de bank en grond spelen. Met de hond spelen enzovoorts. Ik merk dan dat ze ook moe wordt en dan is het nog even eten en drinken tussendoor en dan valt ze alweer om. We hebben ook geprobeerd haar eerder wakker te maken maar ze slaapt dan gewoon verder waar we haar neer zetten. De wijk zegt dat het geen probleem is dat ze zo veel slaapt als ze tussendoor maar goed actief is. Ik heb er geen probleem mee dat ze zoveel slaapt, we merken ook dat wanneer we overdag weg zijn en ze vaak in en uit de auto moet of kinderwagen of fiets dat ze wilt slapen maar de kans niet krijgt maar als we dan rond 5 uur thuis komen dan slaapt ze tegen 5.30 tot de volgende ochtend 10 uur. Dus denk zelf dat ze haar slaap nodig heeft maar ja kan aan mij liggen ha ha. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je