{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoeveeldrinkt jouw kindje op een dag?

Mijn zoontje is 22 maanden en ik ben benieuwd hoeveel jullie kindjes van die leeftijd ongeveer drinken per dag. En wat dan?

Afbeelding blog 'Hoeveeldrinkt jouw kindje op een dag?' Achtergrond blur afbeelding

Mijn zoontje is 22 maanden en ik ben benieuwd hoeveel jullie kindjes van die leeftijd ongeveer drinken per dag. En wat dan precies?

Hier begint hij de dag met een beker melk en boterham, iets later daarna krijgt hij gewoon een rietjesbeker met water. Maar ik merk dat hij niet elke keer meer genoegen neemt met water en blijft zeuren om limonade haha. In principe krijgt hij 1x per dag wat roosvicee of Slimpie (zonder suiker) aangelegd met water in zijn rietjesbeker en soms nog een pakje drinken. Daarnaast in principe staat er altijd een bekertje water wat hij kan pakken.

Ik merk dus echt dat hij niet langer tevreden is met  'alleen' water haha. Al vind ik het niet nodig om de hele dag limonade te drinken.

Verder ben ik echt niet moeilijk en mag hij in principe (bijna) alles proeven en eten en wij eten ook regelmatig een patatje en hij eet ook gewoon dagelijks een koekje haha. Toch let ik wel op dat hij niet teveel vet of suiker binnen krijgt. Zolang hij water nog 'lekker' vindt, hoop ik dat hij dat gewoon blijft drinken! Ik ben zelf ook gek op water en mij doe je echt wel een plezier met een lekker koud glas water!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Voeding, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je