{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoesten tijdens de slaap

Afbeelding blog 'Hoesten tijdens de slaap'
Al vlak na haar geboorte begon onze jongste dochter flink te hoesten. Overdag was het nog te overzien, maar tijdens het slapen ging het soms van kwaad tot erger. Zo erg dat ze van het hoesten af en toe ook moet overgeven. Inmiddels zijn haar keelamandelen en neusamandelen geknipt en heeft ze al meerdere keren buisjes gehad. Ze is niet allergisch voor zover ik weet en de huisarts en de KNO arts ( wel een hele goeie overigens ) komen altijd maar weer aan met de standaard dingen die ik inmiddels allang kan dromen: insmeren met Luuf of Dampo, stomen, een neusspray of hoestdrank. Helaas zien wij bij deze dingen weinig tot geen geen resultaat. In het 'mysterie van het ui' geloof ik niet, want dat heb ik bij mijzelf al zo vaak geprobeerd. Wel zet ik het hoofdeinde van haar bed wat hoger en dat helpt tenminste nog enigszins. Normaal gesproken neemt het hoesten toe als ze verkouden is, maar echt verkouden is ze nu niet. Toch was het gisterenavond en vannacht weer zover: ze was continu aan het hoesten, tot kokhalzen toe. Op de één of andere manier word ik daar zelf heel onrustig van, gestrest zelfs. Het stomme is: als je bij haar gaat kijken, slaapt ze gewoon.Ik vraag me dan ook af of ze er zelf wel heel veel last van heeft. Heeft iemand misschien tips voor een rustige, hoestvrije nacht ? Een homeopathisch middeltje misschien? Ik hoor het graag!  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je