Snap
  • Kind
  • post

We hebben weer een sprong overleefd!

Het gaat over de sprongetjes die kinderen in hun eerste jaren maken.

In mijn vorige blog (gekozen als blog van de week, super leuk en bedankt!) konden jullie lezen over mijn zoontje, Dani, dat in een klein boefje veranderde en bedankt voor jullie reacties en ervaringen! Nu is hij 2 dagen weer helemaal zichzelf. Meneertje zat in een mentale sprong. Normaal weten we dat, maar deze was heel anders. Dani reageerde nooit heftig op de sprongen, daarom dachten we niet aan een sprong. Nu heb ik begrepen dat sommige kindjes heel heftig kunnen reageren op die sprongen terwijl andere kindjes er makkelijk doorheen lopen.
Zoals ik al vertelde is hij nu 2 dagen weer helemaal vrolijk, niet meer boos en heel gezellig. En heel belangrijk, hij heeft 4 nachten doorgeslapen! Ik werd vandaag overspoeld met kroeltjes, kusjes & knuffeltjes. We hebben gedanst en boekjes gelezen en vooral gelachen… Heerlijk! Dit is ook zoals hij is. Het is echt een ongelofelijk vrolijk en ondernemend mannetje (die je ook niet uit het oog kan verliezen). Het was bijna alsof hij wilde zeggen.. bedankt mama dat je het hebt uitgehouden de afgelopen 4 weken. Nou bij deze schatje, heel graag gedaan! Als dit is wat je ervoor terugkrijgt maakt het ook niet meer uit, dan ben je de afgelopen 4 weken bijna alweer vergeten.

Dus de rust is weer terug in huis! Op naar de peuterpuberteit… Pfff… hihi

10 jaar geleden

haha dank je wel :)

10 jaar geleden

Hii succes met alles wat nog komen gaat hahah. Nee hoor, valt allemaal wel mee. De ene heeft er inderdaad meer last van dan de ander.

10 jaar geleden

Is goed, het is wel heel leuk om te lezen!

10 jaar geleden

Ik zal me er eens n gaan verdiepen! Thanks