{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoera bijna 2 jaar

Afbeelding blog 'Hoera bijna 2 jaar ' Achtergrond blur afbeelding

4 augustus 2017 werd onze prinses Jaylina geboren na een pittige maar vlotte bevalling (inleiding) .. benieuwd naar mijn bevallingsverhaal? Let me know ik heb er 3! (1 keizersnede en 2x een inleiding waarvan alle 3 ook totaal verschillend ) 

waar ik van haar broers heel erg geluk heb gehad snel zwanger te mogen raken ging het bij haar totaal anders van haar raakte ik zwanger doormiddel van Gonal F en Pregnyl en daar zit ook een verhaal achter ! Deze zal ik later nog eens schrijven .


soms moeten dingen zo wezen

We zitten inmiddels in 2019 wat is de tijd gevlogen !! Nog even en we vieren haar 2de verjaardag ? de ballonnen en slingers liggen al klaar . Shimmer & Shine daar is ze gek op dus dit word haar thema .


Afbeelding blog 'Hoera bijna 2 jaar '

Ze ontwikkeld zich prima . 

Ze begrijpt ontzettend veel en kan duidelijk aangeven wat ze wel en niet leuk vind.

Alleen ............ ze zegt nog niks 

Alleen mama ! Verder brabbelt ze wel maar woorden of geluiden zoals wat doet een hondje komt er niet uit. Sja als ze 2 is moet ze weer naar het CB dus ik weet al precies wat ze gaan zeggen natuurlijk ?

Het vergelijken met andere kinderen vind ik soms uiterst vervelend ! Dat een ander kind zoveel meer doet kwa praten ja hartstikke goed en leuk de mijne doet dat nog niet Dussss! Het is niet 1 of andere competitie . 

Zij houd het liever bij gillen dat is de fase waar ze nu inzit en schel dat het is ? niet omdat ze boos is hoor nee nee ze doet het voor de lol en als je haar dan waarschuwd is dat leuk want dan doet ze het 10x zo erg tis net een luchtalarm . Een fase een fase jaja mensen ik weet het het is een fase .

De box staat er nog of althans sinds een aantal weken weer . 

Mevrouw is een handenbindertje een tikkeltje of 2 erger als haar broers ha ha .

Net op het moment dat je even je aardappels staat te schillen (open keuken dus zie alles) rent ze over de bank , of zet ze de cavia kooi open in het bijzijn van de katten. Oja een cavia kan ze dan weer wel na doen klinkt hilarisch haha .

Ze rent vrolijk door de kamer heen , klimt en klauterd graag en speelt met haar little pony paardjes .

Een echt meisje meisje is het wel of mogen we dat tegenwoordig niet zeggen? ? laat ik dan zeggen dat ze graag doet tutten , zodra mama lippenstift op doet wilt ze ook of zodra ze nagellak ziet trekt ze der sokken uit en laat haar nog zo kleine lieve wiebelende teentjes zien . 

Met 2 grote broers om haar heen (5) & (7) is ze wel wat gewend en kan daarom best wel wat hebben. Vooral Bradley (5) is ontzettend gek op zn zusje heel erg mooi om te zien ❤️

Keano vind haar wel oké die is daar weer heel anders in maar ik weet zeker dat hij ook echt gek is op haar alleen weet hij momenteel nog niet echt wat hij er mee aan moet . Hij let op haar en toont dan ook zeker zorgzaamheid de lieverd . 


Wat geef je nou weer cadeau ze heeft namelijk nog niks

V-tech 

Met speelgoed zijn wij vooral gek op. V-tech Het kwaliteit vinden wij erg goed en het kan heel wat hebben. Het is vaak gooi bestendigd Uhmm niet dat dit nou de bedoeling is maar menig mama’s zullen het begrijpen .

Toen ze 1 jaar werd heeft ze van ons het vrolijke vriendjes kasteel gekregen  en van de familie/vrienden poppetjes en paarden etc die er bij horen helemaal leuk!! Daar speelt ze erg graag mee.

Afgelopen kerst heeft ze het rock en leer drumstel gekregen ook dit is een goed cadeau geweest . 

Voor nu hebben we de ijscokar op nummer 1 staan om voor haar 2de verjaardag cadeau te doen 

Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat jullie als cadeau hebben gegeven aan jullie 2 jarige kindjes ?! Laat het vooral weten ?

Afbeelding blog 'Hoera bijna 2 jaar '

I love this picture

Het is een heerlijk meisje en echt wel heel anders als 2 knullen ! Ik ben druk bezig op YouTube filmpjes kijken want zoals jullie kunnen zien heeft ze al een flinke bos haar ? ik ben er zo blij mee maar het is dan ook leuk als ik er wat mee kan doen ? alle haarstrikjes maak ik zelf maar nu de haar creaties nog ! 

Onze vrolijke tuttebel doet het goed en gelijk antwoord op de vraag of ze naar de psz zal gaan dat ligt eraan! Als ze rond de controle van het cb nog niks zegt zal ze een VVE indicatie krijgen waardoor ze 4 dagdelen zal moeten gaan ik hoop zelf dat dit niet nodig is ! Enige voordeel eraan is dat het betaalbaar word en dat ze uiteraard haar taalontwikkeling zal verbeteren . Dit hebben we bij Bradley ook gehad al had hij een andere oorzaak voor zijn spraak achterstand .

Laat dit kleine meisje nog maar lekker thuis genieten het gaat allemaal al zo snel en ze moeten nog heuuuuuullll lang naar school! Buiten een VVE om vind ik het niet eens te betalen gewoon belachelijk . Maar dit verschilt ook per gemeente dat ik weet! (Hier gewoon de volle mep) heb je 2 basisschool jaren voor ?

Gaan jullie kindjes naar de psz ?! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je