Snap
  • Kind
  • post_short

Hoe vieren jullie oud en nieuw met kids?

Hoe vieren jullie oud&nieuw met kids?

Ik ben benieuwd, blijf je thuis? Maak je ze wakker?

10 jaar geleden

Met veel vuurwerk en carbid.Vooral de mannen staan de hele dag buiten. Binnen is het erg gezellig, kids kunnen lekker samen spelen =) Wel erg druk, +- 30 man en een hele bups kinderen haha (gelukkig grote boerderij)

10 jaar geleden

Wij gaan met vrienden hier thuis gourmetten. We zijn dan net tien personen. Altijd erg gezellig! De kids slapen lekker in hun eigen bed en ik hoef niet met alles te slepen. De andere kids worden hier ook in bed gelegd en s nacht mee baar huis genomen. Maar als ze nog lekker liggen te slapen dan blijven ze gewoon liggen. Ons meisje zal wel weer wakker worden van de knallen en mag dan lekker beneden aan het raam vuurwerk kijken. Daarna nog wat drinken en dan weer lekker naar bed.

10 jaar geleden

wij blijven over het algemeen altijd thuis en de mensen die hier willen komen zijn welkom. Dit jaar doen we het lekker alleen met zijn viertjes. We hebben wat vuurwerk gekocht wat de kinderen leuk vinden (kleine potjes sterretjes ect. zodat als het donker is de jongens al wat te doen hebben haha Verder gaan ze hier nog voorslapen en rond kwart voor 12 maken we ze wakker (dit jaar voor het eerst) en willen we buiten even een rondje gaan lopen (wel met vuurwerk brillen op ;) )

10 jaar geleden

ja zij sliep er vorig jaar gewoon doorheen dus maakte we dr wakker rond half 12/kwart voor 12. scheelt dat ze hele dag door die knallen al hoort dus 's avonds is dat niet gek meer. daarna gaat ze weer terug in bed en slaapt ze als ht goed is. en dan ben ik degene die er 's ochtends met haar tegelijk eruit gaat dus tja dan maar dagje brak voor mij haha