{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe vier jij de verjaardag van je kind?

Afbeelding blog 'Hoe vier jij de verjaardag van je kind?' Achtergrond blur afbeelding
Ow wat kan ik het mij nog goed herinneren, die kriebels die ik vroeger had de dag voor mijn verjaardag. Ik was altijd zo zenuwachtig en ik had er zoveel zin in dat ik de nacht ervoor amper kon slapen. Vroeg in de ochtend sloop ik naar beneden en keek vol bewondering naar de slingers die aan het plafond hingen en de kado’s die op tafel stonden. Wat voelde dat toch heerlijk, dat jarige gevoel! Nou dat gevoel is alleen nog een herinnering. Nu als ik jarig ben voel ik zo goed als niks. Geen slingers, ballonnen of een tafel vol kado’s. Het is een gewone dag in het jaar. Wel komt mij familie langs voor een taartje en een bakje koffie. En zo wil ik het ook. Ik ben gewoon weer een jaartje ouder. De verjaardag van mijn dochter vind ik wel ontzettend leuk om te vieren. Daar willen we dan ook ieder jaar weer een groot feest van maken. Haar eerste verjaardag vond ik al leuk om te vieren. Een huiskamer vol visite, slingers, een tafel vol kado’s, een heerlijke taart en een kind met een grote glimlach op haar gezicht. Want ze weet precies dat zo’n dag om haar draait. Zodra ze het beter zal begrijpen, wordt het natuurlijk nog leuker. Haar eerste verjaardag had een Disney Princess thema. Mijn moeder had een prinsessenjurk gemaakt voor haar. Ze zag er prachtig uit. Dit jaar heb ik weer gekozen voor een thema: Hello Kitty. Ik heb Hello Kitty speelgoed gevraagd aan mijn familie en de versiering wordt geheel Hello Kitty plus de taart. Ze krijgt van ons ook een mega kado waar ze jaren lang plezier van gaat hebben. Het wordt 1 groot feest, nog beter dan vorig jaar! De één vindt misschien dat ik overdrijf. Maar ik doe het ontzettend graag voor haar. Haar verjaardag is feest! En dat wil ik dan uitgebreid vieren. En ik ben dan nu ookal druk bezig met de voorbereidingen. Hoe vier jij de verjaardag van je kind?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je