{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe vervoer je een baby en peuter

Afbeelding blog 'Hoe vervoer je een baby en peuter'

Hoe doen jullie dat een baby en een peuter qua vervoer buiten een auto of het OV om. Van zomer gaan wij weer 3 weken naar Terschelling. We doen dan eigenlijk alles op de fiets, maar Fenna kan dan nog niet in het zitje dus hoe doen we dat dan? Wij denken aan een bakfiets, maar hoe bevestig je een baby daar dan in? en ja met zijn tweetjes in de bakfiets (elize en fenna) tja of dat geschikt is en of dat kan.. Wat denken jullie? En kies je voor 1 wiel voor of 2. Twee maakt stabieler, maar het sturen denk ik weer lastiger. Met al die duinen willen wij ook fietscomfort, maar fietst een bakfiets niet heel erg zwaar en stuurt moeizaam . Ook is hij natuurlijk enorm groot, dat neem je niet zomaar mee.  Tis nogal een investering je bent minimaal 600,- euro lichter.

Een fietskar hebben wij, maar mijn partner vindt het niet prettig dat hij onze kleine niet kan zien en denkt de kar te kunnen verliezen?? Tja dat laatste is natuurlijk onzin, maar het eerste begrijp ik geloof ik wel.

Dan heb je nog de baby-mee, dat is een fietsdrager voor de maxi cosi, maar deze moet dus achterop de fiets en tja.. daar zit Elize dus al. Nu zou mijn man ook eentje achterop kunnen hebben, maar het is ook handig wanneer ik ook alleen beide op de fiets zou kunnen vervoeren.

Wat is handig en wat is veilig?

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je