{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe vertel je aan je kinderen dat zijn opa overleden

Ik weet niet hoe moet ik mijn kinderen vertellen dat zijn opa niet meer er zijn

Afbeelding blog 'Hoe vertel je aan je kinderen dat zijn opa overleden' Achtergrond blur afbeelding

grootste verdrietig dat mijn schoonvader vandaag overleden.. mijn man is echt verdriet en natuurlijk steun ik hem..mijn schoonvader is hele goeie aardig opa voor mijn kinderen. . Nu weten mijn kinderen niet dat zijn ops overleedt.. en we kunnen hem ook niet vertellen. .weet niet hoe precies moet uitleggen.  Maar als we opvakantie naar mijn schoonfamilie zeker vraagt hij waar is opa. Echt moeilijk om hem uitleg vertellen. . Daarom vraag ik me af jullie hoe met kinderen vertellen dst zijn opa of oma of ouders etc waar ze hechtig met hun..

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je