{{ message.message }}
{{ button.text }}

hoe veel drinken jullie kindjes

mijn blog gaat een keertje over drinken ik denk dat ik een sappolistje heb namelijk hahahaha

Afbeelding blog 'hoe veel drinken jullie kindjes'

Ik heb een vraag mijn zoontje is nu bijna 1,5 jaar en drinkt best veel gemiddeld een 1600 ml per dag inc melk met beetje pap erdoor is dat normaal en drinken jullie kindjes ook zo veel of juist niet maar het lijkt mijn ook weer niet al te goed hahaha vind echt veel ik krijg met veel moeite 1000 ml weg op een dag als ik geluk heb soms dat niet eens. maarja hij drink in ieder geval graag en dan drinkt hij het liefste melk, slimpie suikervrije siroop of pakjes wicky of wicky in de fles

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je