Snap
  • Kind
  • Vakantie dagje weg
  • post_short

Hoe vaak mag jouw kind de schoen zetten?

Ik ben benieuwd, hoe vaak mogen jullie kids de schoen zetten?

En wat doe je er dan in? Hoe oud zijn je kinderen?

10 jaar geleden

Ik heb 3 dochters. Van 4 jaar, 5 jaar en 8 jaar. Zij hebben de schoen nu twee keer gezet. Op zaterdag van de aankomst van sinterklaas in nederland. Want ja hij zegt dan zelf je mag je schoen zetten vanavond. En afgelopen vrijdag hebben zij de schoen gezet. Toen zat er bij ieder schoentje ene cadeautje in. Deze was van oma. Daar rijd hij het in de schoen, ipv een zak met cadeau's. Vrijdagavond mogen ze voor de laatste keer de schoen zetten. Aankomende zaterdag komt de sint bij opa en oma een zak brengen voor alle kleinkinderen. Hier krijgen de meiden 2 cadeautjes. En dan 5 december pakjesavond. Dat was het. Op school komt sinterklaas 5 december, dus daar worden ze ook verwend. Dit is mooi zo. Het moet niet te overdreven zijn. De kinderen weten dan ook niet wat ze met al die cadeautjes moeten. Ze kunnen er nooit tegelijk meespelen. Dit is voor ons goed zo!

10 jaar geleden

Mijn zoon is vijf, tot nu toe heeft hij het twee keer gedaan; één keer heeft hij een horloge gekregen (van Cars, via eBay had ik hem voor nog geen 2 euro in huis) en één keer een Stabilo potlood (wat ik eigenlijk erg overdreven vond, maar ik wist dat hij hem graag wilde hebben en ik had een zwak moment in de speelgoedwinkel) Vanavond mag hij weer en toevallig mag hij vandaag ook op school zijn schoen zetten. Ik heb nog een puzzel en zo'n pluizige worm aan een touwtje liggen om erin te doen. Verder krijgt hij er wat van strooigoed bij.

10 jaar geleden

Ze zijn 4,5 en 7 en mogen 2x pw het schoentje zetten.

10 jaar geleden

Ik heb 2 zoontjes, eentje van 6 en de ander van 4. Ik laat ze alleen in het weekend hun schoentje zetten, anders wordt het te gek