{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe vaak gaan jouw kinderen in bad?

Dochter slaapt, Zoon kijkt Zandkasteel en Mama scrolled Facebook over. Komt er toch een werkelijk interresand artiekel voorbij!

Afbeelding blog 'Hoe vaak gaan jouw kinderen in bad?'

Hoe vaak gaan jouw kinderen in bad? De vraag die word gesteld als titel van het artiekel. 

Mijn antwoord: Elke dag. Is dat gek dan?

Volgens dit artiekel dus wel!

Nou, als ik mijn kids een dag niet in bad heb gedaan voel ik me meteen slecht.. Als ik een dag niet heb gedouched voel ik me ook vies. Dan denk ik dat mijn kids dit ook voelen.. 

Maar dat is natuurlijk niet zo, toch? 

Er staat ook dat er steeds meer kinderen met exceem rond lopen. Meneer heeft inderdaad al exceem vanaf dat hij 3 maanden is.. En Mevrouw heeft droge huid in haar gezicht. Heb ik dit dan al die maanden zelf gevoed? :(

Te veel zeep is slecht. Dat snap ik. Maar op de Zwitsal flessen staat altijd dat deze "Zeep vrij" zijn. Waarom is Zwitsal dan "slecht"? Zit er een ander gek ingredient in? Of komt het door het hoge parfum gehalte? Voor Meneer hebben we altijd speciale bad producten gehad van de apotheek, voor die exceem. Maar vanuit daar of vanuit de huisarts nóóit de tip gehad om hem minder vaak in bad te doen? Waarom niet?! 

Welke bad producten gebruiken jullie, mede mama's?

Ik denk nadat ik dit kleine artiekel gelezen heb ze om de dag maar in bad ga doen. Is dat wel OK? 

Willen jullie met mij delen hoe vaak jullie kids in bad gaan, please?!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je