{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe ontdekt jouw kindje de buitenwereld?

Afbeelding blog 'Hoe ontdekt jouw kindje de buitenwereld?' Achtergrond blur afbeelding

Wanneer je kindje nog klein is (baby) neem jij hem/ haar overal mee naar toe. Op die manier ontdekt je kindje dat er meer is dan alleen thuis. Je merkt dat je kind naar mate hij groter wordt ook steeds meer van de wereld wil zien. Ze gaan alles interessant vinden en laten dat ook duidelijk merken.  Je gaat lekker met ze wandelen of lekker fietsen. Maar naast als die dagelijkse uitstapjes kan je ook verschillende dingen bezoeken. Denk aan de kinderboerderij, het zwembad een (overdekte)speeltuin etc. Er is zoooo ontzettend veel te zien en te ontdekken. Hoe pakken jullie dit aan? Laat je je kind erg vrij, zodat hij zelf ontdekt wat leuk of niet leuk is. Of wat eng is of juist niet? Of ben je erg beschermend en ontdek je het liefst samen met je kindje alles?

Zelf ga ik regelmatig naar Ballorig (een overdekte speel'tuin') Hier is een speciaal gedeelte voor kinderen van 0 tot 4. Ik kan hier mijn zoontje lekker spelen tussen andere kinderen en met andere kinderen. Ik merk dat hij hier wat zelfstandiger van wordt en meer zelf onderneemt.

Waar gaan jullie naar toe of ga vermijd je liever de plekken met veel kinderen? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je