{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe noem je het geslachtsdeel van een meisje?

Afbeelding blog 'Hoe noem je het geslachtsdeel van een meisje?' Achtergrond blur afbeelding
Dit is iets waar ik al heel lang over nadenk, al vaak met mensen over heb gehad en nu maar eens heb besloten een blog over te schrijven, want ik kan jullie hulp wel gebruiken. Hoe noem je nou het geslachtsdeel van een meisje? Ik merk dat Emily alles nu een woordje wil geven en ze wijst nu steeds vaker naar haar eigen geslachtsdeel. Ik wist dat die dag zou komen en ik heb nog steeds geen passende naam kunnen verzinnen. Kutje, Doosje, Spleetje, het klinkt allemaal zo vreemd. Mijn moeder noemde het bij mij vroeger altijd 'Pruimpje', omdat het daar zoveel op lijkt, maar ook dat vind ik niets. Bij een jongen vind ik dat toch wel veel makkelijker. Daar klinkt plassertje of piemeltje toch niet zo vreemd. Waarom is dat bij een meisje toch zo anders? Dus, help mij! Hoe noem jij het bij je dochter of hoe zou je het gaan noemen als je een dochter zou hebben en waarom?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je