{{ message.message }}
{{ button.text }}

hoe mijn kleine meid zindelijk is geworden

De weg naar zindelijkheid . Wanneer ben ik begonnen en hoe verliep het.. welke manieren ik heb geprobeerd en met welk resultaat

Afbeelding blog 'hoe mijn kleine meid zindelijk is geworden' Achtergrond blur afbeelding

Farilyndra is nu vanaf 5 mei 2 jaar met trots kan k terug kijken op me inspanningen om haar zindelijk te krijgen .. ze is precies 3 weken voor haar 2e verjaardag helemaal zindelijk geworden en tot nu gebleven .. 

Farilyndra is mijn 3e kind ,en zoals bij de eerste 2 ben ik spelenderwijs begonnen met oefenen op het potje in de zomer na hun eerste verjaardag. Want dan kunnen ze lekker met een kort broekje of blote billen door de tuin en ons huis lopen.. Dus farilyndra liep vorig jaar ook lekker in haar uppie door de tuin en werd bekend gemaakt met het potje .. met een boekje erbij lekker erop zitten we hebben zelfs al een eerste poepie erop gekregen. Door zodra ze haar poep gezichtje maakte haar snel erop te zetten.. verder ging ze er op zitten om geluidjes te maken. Helaas dacht haat zus(nu 8jaar) dat ze haar moesten helpen. En begon onze kleine spruit het potje eng te vinden  en wou er niet meer op. In de herfst hebben we d'r kennis laten maken Met De wc want het potje was gescheurd door het gespring van broer en zus. Farilyndra vond het erg leuk om dr poepie die we vanuit de luier in De wc deden weg te zwaaien "doei poepie " roept ze dan vrolijk. Maar die wc is wel erg groot . Toen hebben we in maart een wcbril met trapje en hendeltjes eraan gekocht dit vond ze prachtig 10x per dag naar de wc maar niks in de pot dan geluidjes met dr mond . En dan in dr broek plassen en poepen. Want thuis lieten we de luier af. Om te oefenen. En het gevoel van plas en poep langs dr benen vond ze erg vies. Zo ging ze inneens op de wc poepen wij blij liedjes zingen "fari heeft gepoept fari is een grote meid" dit stimuleerde enorm  het poepie werd uitgezwaaid en doorgespoeld en 2 Dagen later werd Er ook op de wc geplast. En de luiers van de nacht  bleven leeg want Fari is een grote meid. Dit betekend wel dat Ze wakker word En meteen roept" mama fari moet wc toe " want ze wil niet meer in de luier plassen.  Heerlijk Al me extra wasjes en me loze wc bezoekjes worden beloont .. zindelijkheid is een feit.  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je