{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe laat je kinderen wat langer slapen?

Kennen jullie dat ook of komt het alleen bij ons voor? Kinderen die ’s ochtends AL-TIJD voor 06.00 uur wakker zijn. Lees verder!

Afbeelding blog 'Hoe laat je kinderen wat langer slapen?' Achtergrond blur afbeelding
Kennen jullie dat ook of komt het alleen bij ons voor? Kinderen die ’s ochtends AL-TIJD voor 06.00 uur wakker zijn en dan ook meteen uit bed menen te moeten komen. Soms is het handig, vooral als je druk bent en er moet nog een heleboel gebeuren dan heeft ochtendstond goud in de mond maar meestal is het niet zo heel erg leuk. We hebben al van alles geprobeerd. De jongste (3 jaar) laat ik nog maar 1 of 2 keer per week ’s middags slapen (als hij naar de Peuterspeelzaal is geweest). Anders houdt hij de boel ’s avonds wakker en ze blijven ’s ochtends gewoon voor 6-en uit bed komen. De volgende stap was dat we ze op laten blijven tot 19.30 a 20.00 uur. Dit doen we al een aantal maanden maar helaas zonder het gewenste resultaat. Daarna hebben we ieder een eigen kamer gegeven en dat werkt wel dat ze ’s avonds niet meer liggen te klieren en meteen gaan slapen. Maar nog steeds zijn ze voor 06.00 uur wakker en uit bed. Herkennen jullie dit beeld of totaal niet? Wat hebben jullie er tegen gedaan of eraan gedaan zodat ze ’s ochtends wat langer blijven liggen? Want vaak zijn ze overdag toch een beetje sikkeneurig. Ik hoop dat ik wat goede tips krijg zodat ik die kan proberen. Wie weet helpt het en anders moet ik me er maar bij neerleggen en denken dat ze niet zo veel slaap nodig hebben.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je