{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe krijg je verwende kinderen nog tevreden?

Het is hier schering en inslag: kinderfeestjes die over the top zijn.

Afbeelding blog 'Hoe krijg je verwende kinderen nog tevreden? '

Onze dochter wordt in augustus 6. En ze ziet er - ondanks alles - toch ook naar uit om een kinderfeestje te vieren. Vorig jaar hebben we het thuis gehouden, een compleet spelletjescircuit bedacht, een leuke knutsel, speurtocht door de buurt, en een gevuld zakje passend bij ons thema mee voor thuis. Bij de verjaardag van mijn zoon (waarbij we naar een kinderboerderij gingen waar de kinderen mee mochten helpen met dieren verzorgen) viel me al meer op dat een redelijk aantal kinderen verwacht dat je iets spectaculairs gaat doen. Ze kunnen het ook niet echt helpen denk ik soms, als je ziet wat ouders soms overhoop halen. Als ze met hun 5e glow-in-the-dark-golfen, hun 6e feestje in Ouwehands Dierenpark vieren en hun 7e verjaardag in het Spoorwegmuseum, wat kan daar nog overheen? Een paar kinderen vinden het nog verfrissend om eens niet iets buitensporigs te doen, maar ik bemerk dat de meerderheid anders in elkaar steekt (althans, hier op de basisschool). Ik baal er weleens van...  Mijn dochter zou dolgraag een kusje van een zeeleeuw willen, maar dan moet je perse je kinderfeestje in Ouwehand vieren, ze maken geen uitzonderingen werd mij medegedeeld.

Dan vraag ik me af, ben ik nu zo zuinig aan of zijn meer ouders het met me eens dat het wel wat minder kan. Daarom mijn vraag: wat vinden jullie een reëel bedrag om per kind aan een kinderfeestje uit te geven? Of: wat mag het in totaal kosten, vinden jullie?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je