{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe kom ik van die spenen af?

Mijn dochtertje is bijna 3 jaar, en ze heeft 15 spenen in haar bed. Ze weet precies welke ze heeft, en als ze gaat slapen worden ze diep gekoesterd. Meer >>

Afbeelding blog 'Hoe kom ik van die spenen af?' Achtergrond blur afbeelding

Mijn dochtertje is bijna 3 jaar, en ze heeft 15 spenen in haar bed. Ze weet precies welke ze heeft, en als ze gaat slapen worden ze diep gekoesterd. Naast het feit dat mijn hele kapitaal in die dure spenen zit, maakte ik me de laatste tijd zorgen om haar tandjes. Ze zien er nog helemaal mooi uit, maar ik vind het wel tijd worden dat ze stopt met die spenen... Maar ik vreesde dus het ergste. Tot mijn zoontje van 4 vandaag ineens tegen haar zei: "Odette, zou jij niet eens je speentjes aan Floris (onze jongste zoon) geven? Je bent al bijna 3! En weet je dat je dan een mooi cadeau krijgt van mama...", en hij fluisterde erachteraan: "en ik misschien ook wel". En ja hoor, Odette begon op een drafje al haar spenen in het babybed van haar broer te deponeren en zei toen dat het tijd werd om naar de speelgoedwinkel te gaan. Ik was verbijsterd. Maar goed, dit was een kans, dus alle kids in de bakfiets en wij naar de winkel. Wat kiest ze daar? Een auto met afstandbediening (aanbieding) en voor mijn zoon ook maar meteen een meegenomen, tenslotte was het dankzij hem. Nu staan de dozen hier nog ingepakt op de kast, want ze moet natuurlijk wel eerst 2 nachtjes bewijzen dat ze het kan... We zijn erg benieuwd, maar ze heeft bij het slapen gaan nergens om gevraagd... Wat goed van haar!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je