Snap
  • Nieuws
  • #zwanger

Hoe het ooit begon.......

Niet iedere foto laat alles zien .

Pffff mijn eerste blog hier. Geen idee waar ik moet beginnen. Op bovenstaande foto ben ik 36weken zwanger, de laatste fotoshoot voor die laatste 2 weken. Wij wisten toen al wanneer we zouden bevallen, afgesproken met de artsen in het ziekenhuis.

Hoezo? Omdat ik de pech had vanaf 25weken zwangerschap samen te leven met Henk. Henk was de katheterzak die vastgeplakt zat aan mijn been, geplaatst vanwege hydronefrose met een pyleonefritis. 12weken waarin deze foto een van onze geluksmomentjes laat zien, een van de weinige momenten waarop we nog konden genieten van “onze” zwangerschap. Je ziet “Henk” dus niet, maar hij is er wel. Maar voor even, zijn wij op deze foto, gewoon gelukkig zwanger en genieten we van het moment. Ik zal later dieper ingaan op mijn ervaring met hydronefrose en leven met Henk, voor nu is dit een samenvatting van toen naar nu...

Eerlijk om te vertellen dat voor die nare 25weken fase, mijn toen nog verloofde en ik, heerlijk genoten hebben van een magische trouwdag op Mauritius inclusief geweldige huwelijksreis. Nu 14maanden na een heftige bevalling delen mijn dochter en ik pindakaas en heeft mijn man 2 prinsessen... En is het leven een fantastische uitdaging..