{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe het nu gaat met ons

Daar was ik weer even

Afbeelding blog 'Hoe het nu gaat met ons' Achtergrond blur afbeelding

Hallo iedereen,
Hier weer een blog van mij. Het even heel druk geweest eigenlijk nog steeds hihi. 12 november is ons oudste alweer 4 jaar geworden dus dat was even spannend voor het eerst naar de basisschool en wat heeft ze het na haar zin. Even was het wennen alleen met ons kleine mannetje thuis die inmiddels ook alweer 7,5 maand is. Maar het is ook best fijn even alleen tijd voor hem. Morgen gezellig bij vrienden sinterklaas vieren en woensdag heeft ons oudste sinterklaas voor het eerst op school spannend dus. Aankomende donderdag blijven we het nog even druk dan moeten we met ons kleine mannetje naar het ziekenhuis waarom zullen jullie je wel afvragen nou normaal zakken de balletjes naar beneden bij een jongen maar bij ons kleine mannetje zit al vanaf zijn geboorte zijn linker balletje blijkt nu in zijn lies te zitten. En is dus niet ingedaald dus dat betekent een operatie. Nu horen dus donderdag we hoe of wat en of het hier in het ziekenhuis gedaan wordt of dat we naar het sofia kinderziekenhuis moeten. Dus dat is afwachten. Zodra we meer weten zal we weer een blog komen en vertel ik jullie meer.
Maar nu voor iedereen die vandaag sinterklaas hebben gevierd hoop dat het gezellig was. Gaan jullie nog sinterklaas vieren heel veel plezier. Wij gaan het dus morgen vieren.
Wordt vervolgd

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je