{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe het allemaal begon....

Afbeelding blog 'Hoe het allemaal begon....'

Ik heb een zoon van 5 jaar die mij steeds dingen leert. Hij begint met praten als hij zijn ogen open doet en houd zijn mond pas weer als hij slaapt. Melih heeft een rijke  fantasie en daar komen die vreemdste en grappigste reacties en verhalen uit voort. 

Dit is hoe ik volgens mijn oudste zoon, de eerste keer mama ben geworden. 

Op een avond ga ik aan de keukentafel zitten met een glas water. Naast dat glas water ligt een minimensje van ongeveer 1 cm. Dat minimensje stop ik in mijn mond en met een grote slok water spoel ik dat weg.

Dat minimensje bevalt het schijnbaar goed daarbinnen, want het blijft lekker zitten waar het zit. Altijd wanneer ik eet en drink, groeit het minimensje weer een stukje. Op een gegeven moment moet ik ook wel een potlood of stift doorgeslikt hebben, want het minimensje begint te tekenen in mijn buik. Hierdoor krijg ik allemaal paarse streepjes op mijn buik. 
Het minimensje groeit en groeit en dan is er ineens te weinig plaats. Snel ren ik naar de wc en daar heb ik hem uitgepoept. En zo is Melih geboren :)

Ondertussen heb ik nog een tweede zoon "uitgepoept". Hij is 3 maanden nu en zijn naam is Yosri. Melih is een trotse broer. En hij is helemaal blij dat hij nu een broertje heeft. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je