{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe gaat dit bij jullie kinderdagverblijf?

Ik heb sinds vorige week mijn 2 meiden 3 dagen in de week op kinderdagverblijf. Sowieso vind ik het al helemaal niks.

Afbeelding blog 'Hoe gaat dit bij jullie kinderdagverblijf?'
Ik heb sinds vorige week mijn 2 meiden 3 dagen in de week op kinderdagverblijf. Sowieso vind ik het al helemaal niks en zorg ik liever zelf voor mijn meiden maar dat kan op dit moment helaas niet. Maar nu heb ik al twee keer dat ik ze ophaal en dat er iets gebeurt is waar ik gewoon echt boos van word!

Wat er gebeurt...

eerste keer op het kinderdagverblijf

De eerste keer was vorige week. Het was in ene heerlijk weer geworden en dus hadden ze besloten naar buiten te gaan met de kinderen. Heel leuk natuurlijk! Maar goed het is allemaal niet nieuw gebouwd en op dit stuk waren ze nog nooit geweest met de kinderen en het blijkt gewoon verre van babyproof te zijn! Er liggen scherpe tegels en heel veel kleine steentjes voor het oprapen. Bij aankomst zien we direct dat Suzannah een steentje in haar mond heeft en er wordt lacherig gezegd: oohh alweer! hmmmm.. Ook tijgert Suzannah en rolt ze over een arm heen als ze dit doet. Door het tijgeren over de tegels was haar hele arm geschaafd! Vreselijk toch? Ik was echt boos en heb direct gezegd dat ze haar niet, en andere baby's, meer zo buiten kunnen doen. Nu haal ik ze gister weer op en blijkt mijn oudste de hele dag al ruzie te hebben met een jongetje. Slaan, krabben, duwen, elkaar nat spuiten en zand gooien. We weten dat ze altijd met dit jongetje ruzie maakt en we wilde haar en hem al niet samen maar blijkbaar kan dit niet...... Maar goed ze is op een gegeven moment zo vies dat ze haar schone kleren hebben aan gedaan. En dan denk je: perfect toch? Ja zou ik ook gedacht hebben........maar ze zat nog onder het zand! Als het dit weer is dan spoel je zo'n kind toch ff af of ben ik nu lastig? En daarna verbied je het in de buurt van zand te komen en anders gaat ze maar binnen spelen?? Toch....... Neeee hoor gewoon door laten gaan waar ze mee bezig waren en alle twee de kinderen waren stuk van het vechten en vies.

Is dit normaal?

Hoe gaat dit bij jullie? Ik erger me eraan dat ik om 6uur thuis kom met stinkend smerige kinderen die eerst in bad moeten. Daarna moeten ze nog eten en voor ik het weet is het 20 uur en hebben we nog niet eens tijd gehad om elkaar, manlief en ik, gedag te zeggen. Heb je de hele dag gewerkt kan je weer aan het werk! Ik wil liever lekker ff spelen met mijn meiden en samen eten voor ze gaan slapen. Ik heb ze gemist maar ik heb hier totaal geen tijd voor. Het is hollen vliegen rennen. Dus ik ben benieuwd of dit normaal is? Kan ik bijvoorbeeld vragen haar niet in de zandbak te laten spelen? of zeggen dat een keer in de week is genoeg? Ik wil het echt weten want als dit normaal is, dan ga ik niet naar een andere dagopvang zoeken.........maar anders ga ik echt overwegen om ze er weg te halen. Alvast bedankt voor jullie reacties!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.