{{ message.message }}
{{ button.text }}

HOE GAAT DAT BIJ JOUW KIND?

Help, waar blijft de uitleg?

Afbeelding blog 'HOE GAAT DAT BIJ JOUW KIND?'

HOE GAAT DAT BIJ JOUW KIND?

ZO SLECHT

Het onderwijs gaat in rap tempo achteruit. Ik las het in de krant, maar ik wist het al lang. Tenslotte leef ik met mijn ogen en oren open en ook mijn kinderen zitten op school.

MIJN KIND IS DE DUPE ?

Treurig is dat iedereen de dupe is van het huidige schoolsysteem, zowel de leerkrachten als de leerlingen. Niemand krijgt uiteindelijk wat ie wil en waar hij recht op heeft.

ZE WILLEN WEL ?‍?

Mijn ervaring is dat de leerkrachten vaak van goeie wil zijn, maar de tijd en aandacht is er simpelweg niet. Te grote klassen, te weinig tijd. Onacceptabel!

DAN MAAR ZELF AAN DE GANG ?✏️

Maar ja, wat is het alternatief? Voor mij is het alternatief dat ik zelf thuis bepaalde vakken bijspijker samen met mijn kind. Ik doe dit niet omdat mijn kind zo hoog mogelijk moet kunnen scoren, maar omdat ik mijn kind wel de kansen wil geven waar mijn kind recht op heeft.

GEEN DRUK, MAAR JUIST VERLICHTING ??

Mijn kind wil heel graag, maar redt het niet met de uitleg en tijd die de leerkracht op school beschikbaar heeft, want die is minimaal. Ik zet mijn kind niet onder druk, maar haal die er juist af. Thuis is geen verlengde van school, maar je kunt wel iets doen, zodat je kind zich op school zekerder voelt en straks betere kansen heeft.

MIJN KIND IS BLIJ ?

Mijn kind is er blij mee, dat merk ik en dat wordt ook gezegd. Hoe is dat bij jou thuis?

Hoe gaat het bij jouw kind op school?

x Linda

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je