{{ message.message }}
{{ button.text }}

hoe gaan we er op uit vandaag? dat is de vraag.

Er zijn zoveel manieren om er op uit te gaan met je kinderen..maar hoe vervoer jij ze?

Afbeelding blog 'hoe gaan we er op uit vandaag? dat is de vraag.'

Mijn vraag aan andere mama's is: 

Hoe vervoer jij je ukkie (s)?

Een draagdoek durf ik niet ik ben bang dat ik hem niet goed in elkaar knoop en dat dan de baby eruit valt of dat hij los schiet ofzo maar ik vind het er wel leuk uitzien maar het is niks voor mij.

Ikzelf gebruik een draagzak en de kinderwagen en zodra mijn zoon in een buggy kan dan toveren we de kinderwagen om naar een buggy en gaat meneertje lopen en hij blijkt een echt avonturier dan gaan we denk ik ook een tuigje aanschaffen.....mensen hebben daar vaak commentaar op maar ik moet er niet aan denken dat mijn zoon onder een auto komt ofzo en tegenwoordig hebben ze super leuke dus ziet het er niet gelijk uit als een hondentuigje ;-)

Ik heb geen rijbewijs en heb nog geen mamafiets (komt wel zodra ons prulleke goed zelfstandig kan zitten en dus ook in een fietstoeltje kan) dus voor nu gebruik ik even de benenwagen of het openbaar vervoer, en dan is even boodschapjes doen een heel avontuur hahaha

Is het een kleine boodschap of moet ik even de hond uitlaten dan vind ik de draagzak ideaal! En moet ik de echt grote boodschappen doen dan gaat mijn prulleke in de kinderwagen, onder de kinderwagen hangt een boodschappenmand en aan de kinderwagen kan ik 1 tas hangen en dan heb ik nog een boodschappen trolley  (mijn vriend noemt het een ouwe vrouwen karretje ik noem het mijn bakbeest want er kan echt mega veel boodschappen in hihi).

Het is nogal een groot avontuur als ik de grote boodschappen moet doen met 1 hand bestuur ik de kinderwagen en in de andere hand mijn bakbeest....ik krijg vaak heel nieuwschierige en bewonderlijke blikken hahah gelukkig woon ik vlak bij een winkelcentrum en kennen ze mij daar heel goed =p ik kan op het voet gedeelte een mandje zetten dan staat ie vast tussrn de beugels en de rest laad ik in mijn karretje en bij de kassa haal ik het er weer uit 0=-) 

En dan ga ik zo wel 3 tot 4 keer op en neer tot ik alles thuis heb gekregen.... en ook dat is een hele klus want ik woon in een appartement zonder lift... gelukkig hoef ik maar 1 grote trap op want ik woon op de eerste etage.

Ik denk elke keer maar zo het is goed voor de conditie en zo verlies ik wat sneller mijn "baby" vet hahaha 

Xxx

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je