{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe doen jullie Sinterklaas en kerst?

Ik bedoel qua cadeautjes? Wij vieren dit jaar Sinterklaas met mijn nichtjes en kleine kids en de kerst met de overige familie, waar ook cadeautjes onder de boom horen!

Afbeelding blog 'Hoe doen jullie Sinterklaas en kerst?' Achtergrond blur afbeelding

Hoe doen jullie dat? Zo dubbel feest? Sinterklaas doen we met mijn nichtjes en kleine kids en zij vonden 10 (kleine, betaalbare) cadeautjes wel leuk per kind. Ik vind het best veel, maar goed mijn zoontje is pas 2 en vindt cadeautjes uitpakken ge-wel-dig, maar heeft nog niet het besef wat het nou allemaal precies in houdt.

Dus ik dacht voor Sinterklaas leuke, betaalbare dingen scoren. Ik heb al het een en ander verzameld bij winkels als Kruidvat, Trekpleister en Zeeman. Leuke auto'tjes, legpuzzels, kleurboekjes en dat soort dingen. Ik denk dat ik nog even bij Action ga kijken en zo wel 10 kleine dingen bij elkaar krijg voor weinig.

Maar dan de Kerst ook nog... Die vieren we met de rest van de familie en worden er ook weer cadeautjes onder de boom verwacht. Wel zo leuk natuurlijk! Maar ja, dan weer van alles kopen?!

Ik kan me herinneren toen wij heel klein waren, we ook Sinterklaas met alle nichtjes en neefjes (toevallig allemaal dezelfde leeftijd, heel leuk!) vierden en dat was altijd uitgebreid. En dan met de kerst lagen er ook weer cadeautjes onder de boom haha. Maar naast een kerstboom die dalijk opstaat, heb ik helaas GEEN geldboom in de tuin haha.

Mijn zoon was ook in september jarig en er ligt nog een bergje op de kast, omdat we niet alles in een keer wilden geven. Dus sommige dingen opnieuw inpakken? Zou dat raar zijn? Hij weet natuurlijk nog niet precies wat hij wel en niet heeft. Behalve zijn favorieten natuurlijk.

Hoe doen jullie de feestdagen? Vieren jullie beiden uitgebreid? Of een van de twee?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je