{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe doen jullie dat met schoen zetten en zo??

want hoe ga ik het doen met schoen zetten voor een kleuter van bijna 4 en een dreumes van net 1? Ik dacht ik ga het vragen hier op de blog. 

Afbeelding blog 'Hoe doen jullie dat met schoen zetten en zo??'
Okay, Sinterklaas zit er weer aan te komen. Dit brengt mij nogal wat stress, want hoe ga ik het doen met schoen zetten voor een kleuter van bijna 4 en een dreumes van net 1? Ik dacht ik ga het vragen hier op de blog.  Misschien kunnen jullie mij aangeven hoe vaak jullie de schoen zetten als de goede oude man weer binnen het land is? En hoeveel geven jullie uit per kind aan de cadeau's voor het grote Sinterklaas feest? Hoeveel aandacht geven jullie aan het schoen zetten / wat is het avondritueel? Iemand trouwens nog een leuk idee (behalve Playmobil :-) voor een meisje van bijna 4? Ik wacht met belangstelling jullie reacties af!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je