Snap
  • Kind

hoe doe ik het toch allemaal

De dagritme om kind zindelijk te krijgen, en alles wat er bij komt kijken op z'on dag!

Na een mislukte poging gisteren met de zindelijkheidstraining met Lodeweick ga ik vandaag met veel goeie moed weer verder, ik mocht vanochtend uitslapen dus manlief deed de ochtendspits, de jongste (nu 17 weken) kwam om 6 uur en die heb ik in bed gevoed, de middelste nu 21 maanden had om half 7 ook de slaap uit dus mijn man met hem naar beneden! Ook hij begon met goeie moed, maar nadat de oudste beneden kwam (5,5 jaar) was die druk met ontbijt maken schooltas klaar maken en snel nog even de hond uitlaten, toen hij de gang binnen kwam kwam der al een aangename lucht zijn kant op komen! Lodeweick had wel de gang deur open kunnen krijgen maar niet de wcdeur waar het potje nog stond! Dus had hij maar in de gang voor de deur gepoept. Mijn man maakt mij wakker voordat hij James naar school gaat brengen en ik ga dan maar met Robyngail naar beneden. Eenmaal beneden begint de hectiek van de dag, zoals elke dag! Ik baan een weg door het speelgoed, zet even de tv aan zodat ik kan stofzuigen, pak de vaatwasser uit en dan wil de kleine meid ook haar voeding weer, ondertussen al 7 natte onderbroeken verder en nog geen 1 keer op het potje, langzaam zakt de moed me in de schoenen en pak dan een in en uit stap luier, hij meld continu dat hij bah heeft in de luier, dus hij snapt het wel, maar waarom niet op dat potje, tussen de middag komt er een mevrouw die Robyngail haar synagis spuit geeft en Lodeweick had ik maar gewone luier aangedaan zodat hij daarna op bed kan! Terwijl hij en Robyngail op bed liggen bedenk ik me geen moment en ga zelf ook even liggen. Ik raak in een zeer diepe slaap en word wakker door voetstappen in huis, aan de voetstappen hoor ik dat het mijn man is en ga weer verder slapen, ik hoor zelfs niet eens dat Lodeweick wakker is geworden en uit bed is gehaald, op gegeven moment schrik ik wakker want hoor Lodeweick door de kamer rennen! Kijk op de wekker en het is al 15 uur de oudste moet uit school worden gehaald en mijn man heeft maar bedacht Lodeweick mee te nemen. Ondertussen lig ik rustig op bed speel nog spelletje op telefoon, en hoor de eerste baby geluiden alweer door babyfoon komen. Ik haal haar op en leg haar lekker op mijn borst waardoor ze weer in slaap valt, ik dommel nog wat en hoor de jongens alweer thuis komen, langzaam kom ik maar overeind en ga naar beneden waar het hele traject zindelijkheid weer begint. Helaas is ook deze dag niet positief afgesloten! Onderbroeken 17 keer nat, 1 keer grond en potje helaas verloren in deze strijd 0 keer, dan morgen maar weer een poging!

10 jaar geleden

Zindelijkheid heb ik ervaren dat komt als ze er aan toe zijn, tuurlijk kan je nu een poging wagen maar zou je je misschien niet afvragen of dat nu echt noodzakelijk is! Je verliest hierdoor mogelijk het plezier met je kleintje! Maar begrijp me niet verkeerd jij bent de moeder en weet het beste wat en waar je kindje aan toe is!! Succes!!

10 jaar geleden

Wij hadden het potje in de woonkamer staan zodat ze heel snel daar kon zijn bij hoge nood hahaha :) ze had het binnen een week door :) misschien dat dat voor jullie kindje ook werkt :) succes met de zindelijkheidstraining

10 jaar geleden

Ik denk eigenlijk dat jouw zoontje er gewoon nog niet aan toe is om zindelijk te zijn. Als ik lees hoeveel natte broeken hij heeft, dan is dat zeker een mogelijkheid.