{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe belangrijk vind jij de kleding van je kind ?

Hecht jij veel waarde aan de kleding van jou kindje ? Of vind je dat totaal niet belangrijk ?

Afbeelding blog 'Hoe belangrijk vind jij de kleding van je kind ?' Achtergrond blur afbeelding

Nu ik deze blog ga schrijven bedenk ik me al dat er een hoop meningen zullen komen. En, natuurlijk dat mag! Het is juist leuk om als moeders onder elkaar te discussiëren, vind je ook niet? 

Over het feit of je de kleding van je kindje belangrijk vind ? In deze blog zal ik mijn mening delen. Ben natuurlijk heel benieuwd welke mening jij deelt! 

Om te beginnen heeft natuurlijk niet iedereen het geld en de middelen om te zorgen dat je kindje altijd maar in nieuwe kleding loopt! En dat hoeft ook niet, juist niet! Maar hecht je er wel waarde aan? 

Mijn zoontje probeer ik altijd leuk te kleden, broekje, leuk shirt, bijpassend sjaaltje en hippe schoentjes! Ik vind het niet zozeer belangrijk, maar vooral héél erg leuk om mijn kleine man stoer en hip te kleden! Later als hij naar school gaat, dan vind ik het eigenlijk belangrijk worden, ik weet nog van vroeger dan kwam je in een gebreide trui, gemaakt door je moeder op school aan, nou nou je was meteen die dag de pispaal van de klas! 

Dat wil ik enigszins voorkomen, en tegenwoordig hoeft leuke kleding helemaal niet duur te zijn! Kijk maar naar de Hema en de Zara! Super leuke kleertjes, en spot goedkoop! Vooral tijdens de sale! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je