{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hippe nieuwe Kinderlampen

Een nieuwe kinderlamp uitzoeken voor de kinderkamer kan een hele klus zijn...

Afbeelding blog 'Hippe nieuwe Kinderlampen'
kinderlampen uitzoeken voor de kinderkamer kan een hele klus zijn. Bij Dreumes enZo zijn we de kinderlampen collectie flink aan het uitbreiden. Zo zijn er hippe nieuwe hanglampen voor de jongenskamer. Leuk met een ouderwetse Beetle erop of Stoer met een vliegtuig of helikopter. Een leuke jongenskamer maken lijkt altijd moeilijker als het maken van een meisjeskamer. Maar als je goed rondkijkt zijn er ook voor jongens hele leuke en stoere dingen te krijgen. Combineer eens rood en blauw samen. Of lichtblauw met taupe en steigerhout, combineer hier zilveren accessoires bij en klaar is je stoere jongenskamer. Maar ook voor de meiden zijn we goed vertegenwoordigd. Leuk met retro poëzie plaatjes erop. Of leuk met patchwork vogelhuisjes of Roodkapje met haar vriendjes uit het dierenbos. Een babykamer maak je helemaal af met de mooie lampen met sterren of ruitjes. Leuk in zilver met grijs of lief zijn de wandlampjes met ruitjes en een schattig uiltje in het midden.

Kinderlampen

Wilt u een lamp op maat gemaakt hebben? Dan kan ook, stuur ons een mailtje via het contactformulier op de website en laat uw ideeën weten. Zo kunnen we samen een mooie lamp creëren die uniek is voor jouw baby of kinderkamer. In de collectie nachtlampjes vind je bij ons een variatie aan led lampjes in gezellige figuurtjes. Ze werken allen op batterijtjes welke zijn bijgesloten

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je