{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hippe ABC Poster van Helen Dardik

Al enige tijd lonken we heimelijk naar alle prachtige illustraties van Helen Dardik. We hebben ze zo vaak in Flow voorbij zien komen.

Afbeelding blog 'Hippe ABC Poster van Helen Dardik' Achtergrond blur afbeelding

Onze kinderkamer muurstickers van Chocovenyl hadden hier en daar ook al een tikkie Helen Dardik mee. Uiteindelijk hebben we de knoop doorgehakt en 3 prachtige posters ingekocht. En deze week kwam de voorraad dan ook binnen en hebben we ze direct online gezet. Heel fijn, die mooie ABC Poster. Vrolijk gekleurd met mooie afbeeldingen en bijkomstig voordeel, de letters zijn geschreven zoals ze in Nederlands onderwijs aangeleerd worden in groep 3. Hartstikke leuk om deze in de Kinderkamer te hangen en leuk bijpassend bij andere kleurrijke kinderkamer accessoires.

Naast deze leuke ABC Poster werden er nog 2 fraaie posters toegevoegd aan de collectie. De ene heet Sweet, de andere Dream. Wat zullen deze ook prachtig staan op de muur in de kinderkamer of babykamer.

De posters zijn gedrukt op 170 grams biotop papier, dit is een hele stevige kwaliteit, bovendien hebben ze een matte afwerking, hierdoor krijgt de poster een chique uiterlijk en gaat de kwaliteit omhoog. De Helen Dardik Posters zijn 50x70 cm € 17,95 en worden geleverd in een stevige koker. Handig deze afmeting, zo passen ze ook fijn in de standaard lijsten van bijvoorbeeld Ikea. Maar ook zijn ze leuk, hip op de muur te plakken met masking tape. Hang ze op en maak zo je eigen Hippe Kinderkamer.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je