{{ message.message }}
{{ button.text }}

hij zit vast!

manlief heeft nekpijn, nou nou de wereld houd op met bestaan.

Afbeelding blog 'hij zit vast!' Achtergrond blur afbeelding

Serieus wat kunnen mannen toch zeuren en zielig zijn. Mijn honneponnetje heeft sinds deze week weer een nieuwe reden om gestrekt op de bank te liggen en vooral veel te kreunen en te steunen. Hij zit vast. Nou ja hij niet maar zijn nek. Met het vooruitzicht dat we aanstaand weekend de verjaardag van onze zoon vieren niet bepaald handig getimed. Hij mag niks zegt de fysiotherapeut. Godtegod of hij een briefje van zijn moeder heeft gekregen dat hij niet mee mag doen met de gym, zo blij. Maar ja, houd dus in dat ik aan de slag mag, boodschappen, huis opruimen, kinderen rustig houden (want Sinterklaas komt ook he), huiswerk maken met ze, taart bakken, hapjes maken, zwemles, hond uitlaten en zo kan ik nog wel even doorgaan. Maar ach, eigenlijk is er niet iets anders dan normaal alleen ben ik me er nu bewust van. Ik hou op met zeuren en ga maar eens wat doen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je