{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hij zegt mama!

Trots trots trots! Op beide jongens. Weer een mijlpaal :)

Afbeelding blog 'Hij zegt mama!' Achtergrond blur afbeelding

Hoegaat het nu met ons..

Op dit moment heb ik mijn jongste (in oktober 2 alweer) wakker in zijn eigen grote bed gelegd om een tukkie te gaan doen. Hij speelt met zijn knuffels, huilt af en toe.. roept mama en zegt 'die uit' trekkend aan zijn slaapzak. De laatste maand probeer ik hem smiddags naar bed te brengen zonder dat ik erbij blijf liggen tot hij slaapt. 9 van de 10 keer heb ik succes! Hopelijk nu weer.. 

Over 2 weekjes hebben we vakantie, kijk er zo naar uit! Door lieve ouders, schoonmoeder en zussie en haar vriendje hebben we maar liefst 3 nachtjes zonder kinderen! Waarvan we 2x een hotel opzoeken en 1x gewoon thuisblijven. 

*ondertussen even naar Rayli gelopen want hij klom uit bed, weer terug in bed gelegd met wat meer knuffels.. dus poging 2*. 

Mijn man en ik zijn allebei vooral heel moe. Een hoop meegemaakt en mijn man heeft het ook heel druk op zijn werk en we slapen allebei slecht en daardoor ook veelte weinig. Dus hopelijk doet de vakantie ons goed.. als de kinderen een beetje meewerken ^^

De laatste maand wel heel veel trotse momentjes gehad! Zo zegt Kymani voor ons gevoel nu heel duidelijk mama, soms lijkt hij ook echt oma te zeggen. Ik tel ze beide mee als eerste woordjes en je kunt wel raden hoe trots mij dat maakt. Kymani is kusjes gaan geven op de mond i.p.v. zijn voorhoofd, echt zo lief en fijn. Kymani snapt ineens zoveel spelletjes op de tablet, echt van de 1 op de andere dag gewoon! Hij eet best veel de afgelopen periode, wel allemaal van hetzelfde.. maar hij eet meer boterhammen dan ik eet! Afgelopen weekend weer gesmuld van mango, eindelijk wat goede vitaminen binnen. Soms verbaasd het mij hoeveel hij ineens begrijpt. Ik ben gewoon zo trots. Ook laat hij steeds meer zijn ondeugende kant zien en klimt hij bijvoorbeeld over de bank en op je nek/rug. Trots dat hij zo avontuurlijk doet, maar helaas mag hij niet alles doen.. zijn jongere broertje gaat hem nadoen en het is niet altijd zonder gevaar ^^. Ik ben zo gek op dat joch.. ♡ smelt nog iedere dag van zijn lach.. en ook op school is hij zo happy. Is op dit moment ook een heel klein groepje nog, veel kindjes zijn uitgestroomd en de plekken nog niet opgevuld. Hij heeft ook een 'vriendinnetje', zij knuffelt hem en geeft hem kusjes en Kymani vind het prachtig. Niks fijners dan een gelukkig kind hebben.. 

*poging 2 is gelukt, Rayli slaapt :)* na deze blog even een beetje me-time, tot ik Kymani weer halen moet.. dus 2 uurtjes even niks moeten.

Rayli is ook zo een knap ventje. Soms al zinnen van 4 woorden en hij is nog niet eens 2. Het verbaasd mij hoe onwijs groot zijn woordenschat al is! Hij gaat sinds deze maand ook de gehele donderdag naar de opvang en slapen gaat daar ook prima. Hij heeft het daar onwijs leuk :) Wel heel druk is hij en erg stout. Soms moeten we na een weekend echt even bijkomen op ons werk.. 

Ik ga nu genieten van MIJN 2 uurtjes zonder iets te moeten ?

Liefs

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je