{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hier ook in quarantine.

Het Corona Virus is hier ook helaas

Afbeelding blog 'Hier ook in quarantine.'

Wij dachten de dans te ontspringen maar helaas. Mijn dochter voelde zich afgelopen zaterdag al niet zo lekker ze had ook even koorts van 38.5 maar dat zakte wel snel moet ik zeggen. De volgende dag ging het eigenlijk wel weer goed dus hebben we er niet veel aandacht meer aan besteed maar de dag erna gaf ze aan dat ze geen smaak had en geen reuk, toen heb ik gelijk de GGD gebeld om een afspraak te maken. Ze kon gelukkig de volgende dag gelijk terecht en wat een bikkel zeg ze gaf geen krimp echt heel goed. Nou en dan moet je een dag wachten wat ik echt heel spannend vond.

Felicia mocht gelijk niet naar buiten maar dat ging goed gelukkig. De volgende dag zouden we de uitslag krijgen. Ik ben met mijn man en zoon nog even boodschappen gaan doen en toen werd ik rond 13:00 gebeld, en dan word er gezegd u dochter is positief ik schrok me kapot. Je denkt altijd dat je zelf de dans ontspringt. En dan gaan er ineens allemaal alarm bellen rinkelen. Want er zijn er ook in die twee weken ook nog vriendinnen van mijn dochter hier geweest. Dus dan moet je al die gegevens geven en die meiden moeten dan ook gelijk binnen blijven. Ik heb zelf ook die ouders gebeld en ik voelde me zo schuldig maar ja je kan er niets aan doen, en ze waren gelukkig ook niet boos. Die meiden worden allemaal vandaag getest dus ben erg benieuwd.


Ik mijn zoon en mijn man mogen pas over 5 dagen testen. Dus mag morgen bellen en nu staat bij de richtlijnen als we het niet hebben mogen we weer naar buiten, maar je zit ook met je boodschappen want oma en opa moeten ook binnen blijven want die hebben de kids nog gezien. Dus hoe kom je aan de boodschappen de rest van de  week. Nou kan je natuurlijk online boodschappen doen maar als je dan bij Albert Heijn en Jumbo gaat kijken ben je Maandag de eerste, nu hebben we gelukkig voor vanavond wel en ook voor het ontbijt morgen maar de rest van de dagen willen we ook eten Dus heb op de RIVM site gekeken en daar staat als iemand in het huis geen klachten heeft dat die dan wel boodschappen mag doen de regels veranderen geloof ik per dag. Maar ik zei tegen de ggd mijn zoon heeft autisme en is 7 jaar die kan ik echt geen 10 dagen binnenhouden. Je mag dan met zo kindje wel even naar buiten als je maar genoeg afstand houd tenzij die klachten krijgt.


Dus het word even een andere kerst dan anders maar het is niet anders.  

We maken het er beste van.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je