Snap
  • Kind
  • post

Het zal de tijd wel zijn....

Gister weer sinds tijden een woede aanval....

Natuurlijk is er de laatste tijd ook niet niks gebeurd, maar toch....

Jesper, onze zoon van bijna 7, is echt helemaal uit zijn doen. Zal het de tijd van het jaar zijn? Het kan ook bijna niet anders dan dat zijn hoofdje vol zit :(

Eerst is het oma die overlijd, nu een maand geleden, soms komt het best wel even bovendrijven en dan zakt het weer weg. Dat zal gerust nog een tijd duren voor het verdriet plaats maakt voor de leuke herinneringen.

Van daaruit gingen we gelijk in het Sint gedruis mee, tenminste het weekend dat de goede man aankwam, was hij hartstikke ziek. Dat hebben we de week erna goed gemaakt ;) Pakjes avond zouden we vieren bij mijn broer, ook dat werd verstoord doordat hij weer ziek was en dit keer met hoge koorts. De fam. gevraagd of ze zin hadden met boodschappen en al naar ons toe te komen, want ja, Sinterklaas moest er gevierd worden ;)

Nu dinsdag is hij weer voor het eerst naar school gegaan, maar voelt zich nog niet super fit. ´S middags ook nog zijn spreekbeurt gedaan, wat was hij zenuwachtig en wat zijn we trots op hem!

Gister hadden ze op school kerstcircuit, super leuk zou je denken, maar hij kwam uitgeput thuis. Super moe, om het minste geringste huilen en maar vol blijven houden. Ruzie met zijn zus, tot hij naar de gang moest om na te denken, sloegen de stoppen door. Dat hadden we lang niet meegemaakt..... Gillen dat hij deed, helemaal in paniek huilen en roepen naar mij, alles door elkaar.

Natuurlijk is het logisch na alle gebeurtenissen, dat het niet zo lekker gaat, maar dit hakt er wel weer ff in.... ppff hoop dat het vandaag een stukje beter gaat....

10 jaar geleden

Heftig! Bij ons is de crematie 3 weken geleden (oma is bijna 2 jaar ziek geweest) en op zich is de afleiding van de feestdagen heel fijn, maar echt tijd om na te denken en het een plek te geven heb je niet. Zo´n situatie is ook moeilijk, vooral met kinderen, die gaan van hot naar her met hun emoties, moeilijk om bij te houden. Ik wens jullie heel veel sterkte in deze tijd.

10 jaar geleden

Heftig allemaal hè?! Dat ziek zijn hebben we hopelijk nu hier achter de rug, gelukkig nog maar 1 week en dan vakantie! Sterkte voor je meisje.

10 jaar geleden

Het is hier niet veel anders, de decembermaand en een zieke oma (terminaal). Emoties zitten bij allemaal vrij hoog en de kinderen zijn onrustiger. Hopelijk wordt het bij jullie geleidelijk aan weer wat rustiger, in ieder geval sterkte!

10 jaar geleden

Wat ben ik blij als het januari is..vandaag mijn zieke meisje eerder van school gehaald en het kwam de hele dag er van voor en achter uit..zo zielig!!.. en ze heeft sinds een week of 4 een 'Tik' door heel vaak met haar ogen te knipperen...huisarts vertelde dat het een stressreactie is..pffff....