{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het zal de tijd wel zijn....

Gister weer sinds tijden een woede aanval....

Afbeelding blog 'Het zal de tijd wel zijn....'

Natuurlijk is er de laatste tijd ook niet niks gebeurd, maar toch....

Jesper, onze zoon van bijna 7, is echt helemaal uit zijn doen. Zal het de tijd van het jaar zijn? Het kan ook bijna niet anders dan dat zijn hoofdje vol zit :(

Eerst is het oma die overlijd, nu een maand geleden, soms komt het best wel even bovendrijven en dan zakt het weer weg. Dat zal gerust nog een tijd duren voor het verdriet plaats maakt voor de leuke herinneringen.

Van daaruit gingen we gelijk in het Sint gedruis mee, tenminste het weekend dat de goede man aankwam, was hij hartstikke ziek. Dat hebben we de week erna goed gemaakt ;) Pakjes avond zouden we vieren bij mijn broer, ook dat werd verstoord doordat hij weer ziek was en dit keer met hoge koorts. De fam. gevraagd of ze zin hadden met boodschappen en al naar ons toe te komen, want ja, Sinterklaas moest er gevierd worden ;)

Nu dinsdag is hij weer voor het eerst naar school gegaan, maar voelt zich nog niet super fit. ´S middags ook nog zijn spreekbeurt gedaan, wat was hij zenuwachtig en wat zijn we trots op hem!

Gister hadden ze op school kerstcircuit, super leuk zou je denken, maar hij kwam uitgeput thuis. Super moe, om het minste geringste huilen en maar vol blijven houden. Ruzie met zijn zus, tot hij naar de gang moest om na te denken, sloegen de stoppen door. Dat hadden we lang niet meegemaakt..... Gillen dat hij deed, helemaal in paniek huilen en roepen naar mij, alles door elkaar.

Natuurlijk is het logisch na alle gebeurtenissen, dat het niet zo lekker gaat, maar dit hakt er wel weer ff in.... ppff hoop dat het vandaag een stukje beter gaat....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je