{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het Sprookjesconcert

Afbeelding blog 'Het Sprookjesconcert'

Mijn meiden zijn allebei dol op sprookjes. Ieder weekend zitten ze al smachtend te wachten op Sprookjesuur ( Omroep Brabant ) en daarnaast worden alle sprookjes op televisie en in boeken verslonden alsof ze de boze wolf himself  zijn.

Al twee keer eerder gingen we met Pinksteren naar het Sprookjesconcert in Gorinchem. Dit jaar hadden we eigenlijk besloten om niet te gaan, maar last minute begon het toch weer te kriebelen. Last, maar dan ook echt last minute ( half uur voor vertrek ) kon ik via Marktplaats 4 kaartjes voor de 1e rang op de kop tikken voor 13 euro totaal. De normale waarde is 110 euro, dus dit alleen al was een sprookje op zich.

Behalve het Sprookjesconcert zelf met optredens van Geert Hoes, Maud, Ron Link en Sita was er ook een Sprookjesplein. Op dat Sprookjesplein stonden prachtige springkussens in de vorm van kastelen, maar er was ook de mogelijkheid om je te laten schminken, een draaimolen, treintje en een heuse catwalk, waar de kids zelf een modeshow mochten houden. Iedereen was immers uitgedost als hun favoriete sprookjesfiguur. Dat waren dus heel veel prinsessen op één dag! Er was ook een Meet en Greet met de sprookjesfiguren. Sommige 'bekenden' hebben we maar subtiel overgeslagen, want anders was het sprookje door de drukte misschien een nachtmerrie geworden. De meiden zijn wel met Geert Hoes op de foto geweest, maar ook met Klein Duimpje, Roodkapje, de boze wolf en noem maar op. Daarnaast mochten ze poseren naast levensechte snoepjes voor het Snoephuis van Hans en Grietje.

Kortom: dit Sprookjesconcert was echt een sprookje!

 

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je