{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het mysterie van het knuffelbeest

Het leek me zo leuk een meisje met haar favoriete knuffelbeest onder haar arm. Ik had voor de geboorte van mijn dochter al zeer selectief knuffeltjes gekocht waarvan ik dacht dat die toch mogelijk het favoriete knuffelbeest zouden kunnen worden. Er leek er zelfs een sprekend op mijn favoriete knuffel van vroeger, ik zag het pas toen ik ze naast elkaar legde, vreemd he!

Afbeelding blog 'Het mysterie van het knuffelbeest' Achtergrond blur afbeelding
Het leek me zo leuk een meisje met haar favoriete knuffelbeest onder haar arm. Ik had voor de geboorte van mijn dochter al zeer selectief knuffeltjes gekocht waarvan ik dacht dat die toch mogelijk het favoriete knuffelbeest zouden kunnen worden. Er leek er zelfs een sprekend op mijn favoriete knuffel van vroeger, ik zag het pas toen ik ze naast elkaar legde, vreemd he! Onze dochter werd in december 2011 geboren en papa en mama waren haar eerste grote knuffel daarna onze honden, maar daarna ging haar voorkeur toch echt uit naar alles waar geluid uit kwam en van plastic was, een telefoon (liefst een echte) een computertje (liefst ook een echte) een afstandbediening (je raadt het al...). Haar tante in Amerika noemde haar al "miss techie", want nee hoor geen knuffeltje voor haar. Dat vond ze echt niets. Ik dacht dat het nooit meer zou gebeuren. Tot een week of 2 geleden; Ik sta in de keuken en ineens hoor ik aaaaw ieeeeh ooooh smak smak smak. Ik kijk om het hoekje en zie haar in innige omhelzing met haar (hoe kon het ook anders) Jack Russell knuffelbeest. Het beestje lag in de grote mand, waar ze voorheen niet eerder naar om keek. Het was een cadeautje van pupkopers (wij fokken Jack Russells) uit Duitsland van een aantal jaren terug. Helemaal verliefd komt ze naar me toe gewaggeld en ik moet ook haar hondje kussen, of het hondje kust mij dat kan ook. Sinds die dag is de liefde tussen die twee alleen nog maar heviger geworden en ik zeg tegen mijn man dat het tijd is om "back up knuffel' te gaan aanschaffen. Mevrouw heeft helaas wel dure smaak want ze had meteen een Steiff knuffel te pakken. Het model bleek ook nog eens niet meer verkocht te worden, gelukkig ergens online nog een laatste exemplaar kunnen bestellen dus nu ligt er reserve... want je weet maar nooit. Het mysterie van het favoriete knuffelbeest, zo dacht je dat hij er nooit zou komen en zo is hij niet meer weg te denken...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je