{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het maken van mijn eerste review

Foto's / filmpje maken voor mijn eerste Review voor Mamaplaats van de boodschappentas

Afbeelding blog 'Het maken van mijn eerste review '

Bah, wat is het toch vervelend als je voor het eerst een review wilt schrijven en daarbij foto's wilt plaatsen. 

Het schrijven over je bevindingen is nog wel te doen maar het maken van een filmpje en een aantal foto's... hmm.

Mijn eerste foto ging goed ! Van het product..... blijf precies liggen zoals ik dat wilde. Maar toen mijn kinderen door kregen dat ik een fototoestel in mijn handen had, gingen ze zich als ware fotomodellen gedragen.

Een hand op de heup, lipjes getuit, overdreven lachende gezichtje en op de film ....... heb het bewaard voor als ze groot zijn. Kunnen ze zien hoe ze zich als minimodelletjes gedroegen. HMM, het was natuurlijk niet het resultaat wat ik wilde. Je kan je voorstellen dat ik super alert moest zijn, wanneer zitten ze zo in hun rol dat ze er geen erg meer in hebben dat Mama foto's maakt. 

Ik ben werkelijk vier dagen bezig geweest en ben ik nu tevreden, ach.... iedereen kan het product zien en mijn kinderen wat ze doen, spelen met de Boodschappentas van Fischer Price. Zijn zij er blij mee?? En of !!

Wel vind ik het jammer dat kinderen opeens zo gaan poseren, want juist als ze zichzelf zijn, zijn ze zo mooi! Tja. we doen het ze waarschijnlijk zelf gewoon voor, we willen immers zelf ook altijd goed op de foto staan. Onze mini's doen ons na, al is het soms behoorlijk uitvergroot maar ze zien het toch van ons :)

Hieronder een foto zonder poseren, ze waren nog te moe.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je