{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het leed dat gips heet. (MET UPDATE! )

Als je bij papa bent, en je heb zomervakantie... dan is het niet zo handig als je je voetje tussen de spaken krijgt.

Afbeelding blog 'Het leed dat gips heet. (MET UPDATE! )' Achtergrond blur afbeelding

Luna was bij papa, de tweede week van de zomervakantie tot 5 augustus was de planning.

Na anderhalve week werd ik geappt. of ik even kon bellen, met een dringende toon. Ik bel hem altijd is makkelijker omdat hij aan een bundel vast zit en ik niet. Prima.  Meteen een voorgevoel. Dit was niet goed. Er was iets.
Ik belde. '' Les, maak je niet druk, maar ik zit op de SEH met Loentje, haar voet zat tussen de spaken ''. Godzijdank was dat het 'maar'.  Luna was behoorlijk overstuur en wilde eigenlijk gewoon dezelfde dag naar huis. Dit ging niet. Ik kwam eigenlijk net uit die richting en ten tijde van bellen kwam ik net in mijn eigen stad terug na rit van 1,5 uur. Degene met wie ik was moest een uur daarna werken dus terug kon niet. (Ex en ik wonen 2 uur bij elkaar vandaan) Luna beloofd dat ik de volgende dag zou komen.

Woensdag ochtend heb ik haar opgehaald. (27 juli) ze mocht van het ziekenhuis NIET lopen, er op staan of dingen doen, en had gips om. Wit gips, zware rotzooi. Echt pijn leek ze niet te hebben.
Mijn oudste heb ik op de terug weg (die was ook bij papa natuurlijk) bij zijn tante achtergelaten en komt a.k dinsdag thuis. Hij heeft nog iets aan zijn vakantie. Rolstoel opgehaald, en even omhanden gezeten. Boodschappen met een peuter die niet alles loopt en voornamelijk nog wegloopt en een kind dat niet mag lopen is nog best rot. Gelukkig had ik een Tula (Draagzak) die ik eigenlijk de maand daarvoor nog wilde verkopen. Niet gedaan, geluk bij een ongeluk.

Afgelopen maandag naar het ziekenhuis, het gips mocht er af... maar.... de wond zag er niet perfect uit en er moest toch echt gips omheen. Loop gips dus. Ze heeft blauw gekozen. Morgen ga ik het ziekenhuis bellen, moet eigenlijk donderdag heen, maar misschien kan dit vervroegd worden. Luna begint last van het gips (jeuk etc) te krijgen.

Dat ze tussen de spaken is gekomen is wat iedereen kan overkomen. Mijn fietszitje heeft jasbeschermers etc.
Ik neem het mijn ex ook echt niet kwalijk. Het is gewoon jammer dat haar vakantie zo verloopt. En dat ze vroegtijdig naar huis moest komen.

Voetje tussen de spaken geeft ook een rot wond. Dat vind ik het rotte eraan. Maar... het komt allemaal wel goed!

Mijn meisje is een grote meid.

UPDATE: Om 19;00 uur vanavond is het gips er af gegaan na een 'Ongelukje' in de douche. Het was nat geworden. Ze heeft nu verband.

Helaas ziet het wondje er behoorlijk raar en vies uit, zo erg dat ik er van out ben gegaan ....Gebeurd mij nooit ik kan alles hebben dat betreft maar dit vond ik toch ...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je