{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het leed dat avondeten heet..

Afbeelding blog 'Het leed dat avondeten heet..' Achtergrond blur afbeelding

Zodra het met een van de 3 P's begint (Pizza/Patat/Pannekoeken) ons avondeten dan smullen onze 4 zoons  een eind heen.

1 van de 4 maakte zelfs een opmerking bij zijn bordje patat 'Mama nu hoef je niet te zeggen hoeveel happen we nog moeten eten' euh tja...slimmerds zijn het toch, kom ik aan met iets wat niet met een P begint.. nl. gezonde hap, dan is het een heel ander verhaal en is het niet meer zo gezellig aan tafel en begint het 'leed dat avondeten heet'..

Want nee, dan lusten onze zoons ineens die groente niet en dat vlees IEEW, alle tips en trucs uiteraard al geprobeerd, ze zelf laten uitkiezen bij de supermarkt en ze mee laten helpen met klaar maken, zelf opscheppen van hun avondeten, etc etc.. ze willen niet.

En tja met 4 kinderen steekt natuurlijk de een de ander aan.. waardoor het vaak minder gezellig aan tafel is dan ik zelf hoop.

Gaat het ooit over, vast wel toch? Hoe gaat jullie avond eten ritueel met de kinderen? Is het ook strijd? en hoe los jij het op? zodat ze toch ook wat gezonds eten of los jij het op met appelmoes over  alles heen..? kortom ik ben benieuwd naar jullie ervaringen en tips..

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je