{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het leed dat antilekbeker(s) heet

Help, ik plak vast aan mijn vloer

Afbeelding blog 'Het leed dat antilekbeker(s) heet' Achtergrond blur afbeelding

Laat ik beginnen met zeggen dat ik schoonmaak omdat het moet maar niet omdat het mijn hobby is. Ik hou echt wel van een hygienisch schoon huis, maar er is met twee katten, een hond, een zoon en een man die in huis rondhuppelen bijna geen houden aan. Tja dan moet je best wel vaak opruimen en poetsen. 

Mijn favoriete ergernis was altijd stofzuigen. Dat moet ik elke dag doen en dat duurt ook nog eens laaaang. Maar nu met de nieuwe uitvinding antilekbekers moet ik naast elke dag stofzuigen ook elke dag DWEILEN. Want die rot dingen zijn grotere oplichters dan menig crimineel op marktplaats. 

Wij hebben z贸veel bekers geprobeerd dat ik inmiddels nachtmerries krijg over plakkende vloeren en enorme lek-bekers die mij achtervolgen. ERROR.

Ik heb ook een heerlijk kind wat graag met die krengen gooit, waardoor de bekers het uit wanhoop maar opgeven. Zoon lief kan ook prima uit een normale beker drinken, maar wanneer hij genoeg heeft gehad gooit hij de beker leeg over mijn net gedweilde vloer. Ik hoor je denken, leer het hem dan af. Ja je hebt gelijk maar moeders pick your battles. Alles op zijn tijd.  

Alle bekers zijn binnen mum van tijd veranderd van antilek naar alsof-er-geen-dop-meer-op-zit-beker. En na de zoveelste versleten te hebben ben ik nu opzoek naar tips en tricks. 

Help moeders, welke beter raden jullie nou aan? 

WELKE BEKER IS HUFTERPROOF?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je