{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het juiste verjaardagscadeau!

Afbeelding blog 'Het juiste verjaardagscadeau!'

Het verjaardags kado!

 

Zelf weet ik het nog wel: als ik jarig was kon ik de nacht ervoor niet slapen en was ik vol van alles dat zou komen! De visite die ik verder niet zo heel vaak zag. Mijn oma die er was zodra we taart gingen eten en die pas weg ging als ik in bed lag en mijn mond die open viel als ik beneden kwam en het huis vol hing met slingers. Geweldig!!

 

Maar ik hoef natuurlijk niet uit te leggen dat het allemaal ook draaide om `HET` verjaardags kado!

 

De kado`s waren altijd prima uitgezocht door de mensen, die wisten wel wat ik wilde hebben.

Nu ben ik zelf moeder en heb ik het idee dat het niet alleen toeval was dat iedereen precies wist wat ik wilde….

 

Onze dochter is morgen jarig. Tijd voor een feestje dat we graag voor haar organiseren.

Iedereen wil eigenlijk wel komen dus dat komt goed uit! We hebben een keukentje gekocht en de kast en koelling liggen vol met boodschappen om onze kleine meid en haar visite het aan niets te laten ontbreken. De bekers zijn zorgvuldig uitgezocht met dit jaar Bumba en de prikkertjes zijn roze met stipjes. Zelf uitgezocht!

 

De visite is er echter nog niet helemaal klaar voor… het ene na het andere telefoontje en de smsjes zijn ook niet schaars… `Heb je ook wensen voor de meiden?`

Echt heel erg lief hoor dat iedereen iets wil geven dat wij leuk vinden maar eigenlijk weet ik het allang niet meer…

Ze hebben alles al en zijn echt toe aan nieuwe kleren maar ja, dat is geen cadeau hè. Vorig jaar was onze dochter heel erg blij met badkrijtjes en badschuim met kleuren. Maar, de mensen vinden dit eigenlijk ook geen kado want `Dat gaat op.` laat dat nu ook een beetje de bedoeling zijn… Het huis puilt uit en mijn fantasie is echt op!

 

Wij hebben hier in huis een beetje de regel: `geen nep duplo want dat past niet en levert heel veel frustratie op, geen knuffels want die hebben we genoeg en geen batterijen.` Verder vinden wij alles leuk en de kinderen vinden echt alles leuk, als er maar een papiertje omheen zit!! Het gaat om het uitpakken!

 

Hopelijk wordt onze dochter morgen gigantisch verwend! Met aandacht, liefde en een mooie dag in de zandbak, want dat is wat zij het liefste wil!

En wat er in het pakpapier zit? Dat zien we morgen wel weer! Een jaar met liefde en gezondheid kun je nu eenmaal niet inpakken en dat is eigenlijk wat ik haar het meeste toewens!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je