Snap
  • Kind
  • mamaplaatscollab
  • ad
  • jumbogames
  • strategojunior

Het is weer tijd om spelletjes te spelen!

Stratego junior spelen met mijn kleine vriendjes

Met een kopje thee op de bank kijkend naar het weer. Het is guur en het regent. De bladeren vallen van de bomen en de kinderen die kastanjes zoeken hebben een winterjas aan. De geurkaarsjes branden binnen en ik lig op de bank met een pak maria koekjes. Half leeggegeten denkend aan wat ik zal doen. Ik heb een goed idee! De spelletjeskast in en spelletjes spelen. Dit moet echt herfstvakantie zijn. Ik bel m’n vriendin en nodig haar hier uit samen met haar zoontjes spelletjes te spelen. Ik hoor de kinderen juichen! Yeah spelletjes spelen bij ome Robin. Ik zet de theepot op het vuur en maak extra thee. Ik zorg voor lekkere snoepjes en maak ranja aan. Het is feest!

Ik haal mijn favoriete spel uit de kast en leg alles klaar. We gaan Stratego Junior Disney spelen. De deurbel gaat en twee enthousiaste jongens staan te popelen naar binnen te gaan. De kinderen rennen naar binnen en vinden het spel gelijk tegek! De kleurtjes nodigen gelijk uit om te spelen. 

De doos wordt opengemaakt en gelijk worden de poppetjes uit de doos gehaald. Ridders, prinsessen en draken! Wauw is hun reactie! Dit is echt cool!

Bij deze editie word je aanvoerder van een middeleeuws fantasieleger met ridders, prinsessen... en zelfs draken! We proberen de vlag van de tegenstander te veroveren!

Ze zijn niet bij het spel weg te slaan. Er worden geluiden gemaakt alsof er echte draken in mijn woonkamer zijn!

Het is super leuk dit met de jongens te spelen. Het is een Stratego-versie met eenvoudige regels, speciaal voor kinderen. Het bestaat uit twee verschillende spellen. Het eerste spel heet Stratego Zoektocht; het tweede Stratego Zegetocht.

Als je het mij vraagt is dit echt een geweldig spel! Het is super gaaf te spelen met kinderen en al helemaal in de herfstvakantie. Met een pot thee, koekjes en ranja is dit net zoals ik het vroeger thuis had. De kneuterige gezelligheid met schreeuwende draken aan tafel! Whaaaaaaarrrrgggggggg

Wil jij ook dit leuke spel in huis halen voor je kids? Dat kan hier

Snap
Snap
3 jaar geleden

Wat een toffe versie van deze klassieker is dit spel van Jumbo! Ziet er echt heel gaaf en aantrekkelijk uit. Vroeger speelde ik vaak Stratego met mijn opa, mooie herinnering ❤️ En later op school speelden we soms Levend Stratego. Ik ga heel hard duimen voor mijn kids (en mijzelf 😁)

3 jaar geleden

ik loot graag mee en maak er mijn kleinkinderen helemaal blij mee

3 jaar geleden

Dit lijkt me super leuk en toevallig groots disney fan

3 jaar geleden

Lijkt me superleuk! 👍