{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het is binnenkort weer lente!

Afbeelding blog 'Het is binnenkort weer lente!' Achtergrond blur afbeelding

De vogels zingen, bloemen en planten gaan groeien en bloeien... ja, het is weer bijna lente! De winterse kou is weer achter ons, daar worden we lekker vrolijk van. We maken weer allerlei uitstapjes en krijgen al echt zin in de zomervakantie. De lente is ook de ultieme tijd van de grote schoonmaak, dus kan de bezem weer eens lekker door de kinderkamers. Of het ideale moment om de babykamer af te maken.

Wil jij een mooie nieuwe babykamer of de kinderkamer weer eens een nieuwe frisse lente look geven? De mooie muursticker boom Scroll Tree van Roommates komt prima tot zijn recht in een kinderkamer of babykamer! De vrolijke boom heeft gekrulde takken, mooie gekleurde bloemen en groene blaadjes met allerlei motiefjes. In zo’n prachtige boom is het heerlijk toeven voor  mama uil met haar kleintje en drie vrolijke vogeltjes.  Je kinderen vinden zo’n mooie muursticker voor hun kinderkamer vast ook helemaal fantastisch!

Ook zo’n leuk uiltje als knuffel in huis halen? En leuke gehaakte knuffel uil, of bijvoorbeeld een van de schattige baby knuffels, zoals de activiteiten uil van Skip Hop stelen zeker het hart van je kleintje!

Krijg een echt lentegevoel en shop nu deze leuke spullen bij Hippebeestjes.nl

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je