{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bijna zomervakantie

Wij wonen in het Noorden des lands en bij ons is de aftrap van de zomervakantie as vrijdag 5 juli, alleen in ons gezin begint hij dit jaar vanaf woensdag uurtje of tien....

Afbeelding blog 'Bijna zomervakantie'

Mijn kleine baby wordt in oktober 13.... dat betekent dat het afgelopen jaar zijn laatste jaar op de basisschool was. De laatste schoolmusical en de laatste keer dat hij straks de deur achter zich sluit van de basisschool om vervolgens de schooldeuren van het voortgezet onderwijs te openen..... Het voortgezet onderwijs!! Ik weet nog dat ik voor het eerst de kantine van de brugklas inkeek.... En nu doet mijn kleine grote man dat! Ik ben geen sentimenteel type al heb ik wel een heel warm hart voor de zaken die om me heen gebeuren maar toen het einde van de musical daar was voelde ik van binnen toch wel een huilbuitje! Ik heb het niet gedaan want kon me dapper beheersen maar het gevoel was er wel!! Ik vind het heel erg spannend allemaal. Wat gaat er allemaal gebeuren en hoe snel wordt mijn kereltje een grote stoere man? Dat is hij nu al en ik ben supertrots op datgene tot wie hij nu al geworden is. Helemaal zichzelf,  zonder schaamte en zonder zich de meningen van anderen (al te veel) aan te trekken. Heerlijk sociaal ventje... maar krijg ik straks een onhandelbare puber met een grote mond waar je u tegen zegt of blijft het bij het af en toe opzetten van een grote mond. Ik hoor van alle kanten allemaal ' enge' verhalen over dat het tot de Kerst nog meevalt en dat je daarna je kind niet meer herkent.... brrr... ik hoop echt van ganse harte dat ik tot hem kan blijven doordringen en dat hij me toch het meest belangrijke wel blijft vertellen... We wachten af, maar ik zie er best tegen aan!! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je